10:44 05.11.2013

Roshen скорочує співробітників на українських фабриках

2 хв читати
Roshen скорочує співробітників на українських фабриках

Корпорація Roshen скорочує співробітників на кондитерських фабриках в Україні, пише у вівторок видання "Комерсант Україна".

"У Київській, Вінницькій, Донецькій та Полтавській обласних організаціях профспілки працівників агропромислового комплексу, куди входять фабрики Roshen, вчора "Комерсанту" розповіли, що адміністрація вже проводить масові скорочення", - повідомляє газета.

Крім цього, за її даними, Міністерство доходів і зборів провело понад 60 перевірок корпорації Roshen, порушило 10 кримінальних справ, нарахувавши штрафи на суму понад 100 млн грн. У податківців виникли претензії до корпорації щодо відшкодування ПДВ під час експорту продукції до Росії.

Агентству "Інтерфакс-Україна" поки що не вдалося отримати коментар Roshen.

Як повідомлялося, раніше директор із виробництва Roshen Євген Полтавцев спростував інформацію про скорочення на кондфабриках корпорації в Україні. За його словами, в рамках реструктуризації можливі кадрові перестановки всередині корпорації.

У липні Росспоживнагляд заборонив постачання до Росії шоколаду та цукерок, вироблених на чотирьох українських фабриках "Рошен", через претензії до якості продукції.

У жовтні фахівці Росспоживнагляду завершили перевірки кондфабрики Roshen, заявивши, що продукція, як і раніше, не відповідає вимогам безпеки та якості

Мінагропрод України звинуватив Росспоживнагляд у брехні за підсумками перевірки Roshen. За даними відомства, українська сторона виконала всі умови Росспоживнагляду з організації інспектування кондитерських фабрик корпорації Roshen, при цьому інспекційна група Росспоживнагляду порушила процедуру перевірок і на нинішньому етапі відмовилася від конструктивного вирішення питання двосторонньої торгівлі. Перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Анатолій Максюта заявив, що Україна готова винести спір із Росією щодо продукції кондитерської корпорації Roshen на рівень Світової організації торгівлі.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Посолка ЄС в Україні провела першу зустріч із урядовцями

На інших напрямках фронту ситуація напружена, втім контрольована - Генштаб ЗСУ

На фронті відбулося 60 бойових зіткнень, найважча ситуація на Покровському напрямку - Генштаб ЗСУ

Дніпропетровська область може пройти понеділок без графіків погодинних відключень

Окупанти за добу завдали 4 ракетних і 33 авіаудари по Україні - Генштаб ЗСУ

Українська авіація і ракетні війська завдали ударів по 18 місцях скупчення противника - Генштаб ЗСУ

Країни ОПЕК+ домовилися про сумарне скорочення видобутку на 5,86 млн барелів сирої нафти на день до 2025 року

Зеленський візьме участь у саміті лідерів G7

У Києві 3 червня будуть стабілізаційні відключення світла

Зеленський привітав Галлу Томасдоттір із перемогою на виборах президента Ісландії: Сподіваюся на спільну роботу зі зміцнення партнерства та забезпечення миру

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА