15:42 05.07.2013

Тимошенко просить розглядати справу "ЄЕСУ" без неї - захисник

1 хв читати

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко просить розглядати справу про фінансові зловживання корпорації "Єдині енергетичні системи України" (ЄЕСУ) без неї, повідомив кореспонденту агентства "Інтерфакс-Україна" її захисник Андрій Кожем'якін.

"Вона просить суд розглядати справу без її участі. Вона дає йому таку можливість", - сказав А.Кожем'якін після зустрічі з Ю.Тимошенко в Центральній клінічній лікарні №5 "Укрзалізниці" в Харкові у п'ятницю незадовго до початку засідання суду.

Він також висловив думку, що влада сама затягує судовий процес у справі "ЄЕСУ", оскільки не зацікавлена в її розгляді. "В нас складається враження, що влада затягує справу, що владі самій невигідно її розглядати. Цю справу сфальсифіковано, й вони розуміють, що результату, який вони хочуть, не буде", - сказав А.Кожем'якін.

Як повідомлялося, захист екс-прем'єра неодноразово просив суд розглянути клопотання про закриття справи ЄЕСУ у зв'язку з відсутністю складу злочину без Ю.Тимошенко, але отримував відмову. Суддя Костянтин Садовський оголошував постанови, в яких зазначав, що клопотання буде розглянуто на відповідній стадії процесу в присутності Ю.Тимошенко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА