11:42 29.03.2013

Масштабна повінь Києву не загрожує, упевнені в "Київводоканалі"

1 хв читати
Масштабна повінь Києву не загрожує, упевнені в "Київводоканалі"

Києву не загрожує аномальна повінь цієї весни, про що свідчать результати досліджень і досвід працівників департаменту експлуатації водопровідного господарства, зазначають у ПАТ "АК "Київводоканал".

"Результати хіміко-бактеріологічних досліджень... а також багаторічний досвід працівників департаменту експлуатації водопровідного господарства, які щороку особливо уважно пильнують динаміку поверхневих джерел саме в період танення снігу, наразі не дають підстав для очікування аномальних повеней", - повідомляє прес-служба "Київводоканалу".

У прес-службі наголосили, що масштабна повінь у Києві можлива лише за умови збігу повеневих вершин на річках Дніпро, Десна та Прип'ять, як це було у 1931-му та 1970 роках. "На сьогодні стік усіх цих річок зарегульовано, що дає можливість керувати ходом повені в разі її виникнення", - запевнили в "Київводоканалі".

Водночас виробничі потужності підприємства готові до роботи в умовах можливих весняних паводків.

За даними фахівців "Київводоканалу", на сьогодні всі показники кількості та якості дніпровської та деснянської води перебувають у нормі.

"Фахівці зазначають, що найвідчутнішим танення снігу буде на вулицях міста, адже захаращення зливової каналізації, що перебуває у сфері управління КК "Київавтодор", унеможливлює оптимальний прийом такої кількості опадів та призводить до переповнення зливостоків", - попереджають у "Київводоканалі".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ВИБУХИ В ХАРКОВІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Генштаб ЗСУ про ситуацію на Харківському напрямку

Зеленський запросив узяти участь у Саміті миру президента Аргентини, прем'єр-міністра Ісландії та Вселенського патріарха

Країни Балтії вважають своєю спільною метою перемогу України у війні з РФ

Організацію Саміту миру вже опрацьовано - Зеленський

Зеленський про новий пакет військової підтримки США: Важливо, щоб уся зброя якнайшвидше показала себе на фронті

Ми розуміємо обсяг сил окупанта, бачимо його задум - Зеленський про спроби РФ прорвати оборону ЗС України на півночі Харківської області

Зеленський обговорив із Сирським оборону та зміцнення позицій на Харківщині

Новий пакет військової допомоги США включає боєприпаси, "Хаймарси", "Бредлі" і БТР

Єрмак: Успіхи боротьби на фронті та Глобального саміту миру дадуть результат для справедливого миру в Україні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА