16:47 31.01.2013

Апеляційний суд продовжить розгляд скарги на вирок Павличенку 6 лютого

2 хв читати

Апеляційний суд Києва продовжить розгляд скарги на вирок Голосіївського районного суду столиці Дмитру та Сергію Павличенкам, засудженим за вбивство судді Сергія Зубкова, 6 лютого о 10.30.

Як очікується, суд продовжить допит С.Павличенка.

На засіданні в четвер суд продовжив судове слідство із розгляду скарги на вирок Д. та С. Павличенкам. Під час допиту С.Павличенко заявив, що зізнання у вбивстві судді він зробив під тиском.

Він розповів, що в міліції його завели в кімнату і наказали зізнатися у вбивстві.

"Мені кажуть: давай, зізнавайся у вбивстві ... Облили ноги водою і взяли електричний кабель. І сказали: у тебе п’ять хвилин на роздуми. Батька ми вже заарештували, сидіти він буде в будь-якому разі. Ти повинен написати те, що ми тобі скажемо. Тоді сидіти він буде менше", - розповів суду С.Павличенко.

Він стверджує, що співробітники правоохоронних органів погрожували розправитися з його сім'єю, якщо він не зізнається у вбивстві. "Завели в кабінет, ... де надиктували мені явку з повинною", - додав С.Павличенко.

Як повідомлялося, бізнесмен Дмитро Павличенко та його син Сергій були визнані винними у вбивстві судді райсуду Києва Сергія Зубкова, яке сталося навесні 2011 року. Д.Павличенка засудили до довічного ув’язнення, а С. Павличенка - до 13 років позбавлення волі.

14 січня колегія суддів Апеляційного суду Києва ухвали рішення про проведення часткового судового слідства в рамках розгляду апеляції Дмитра та Сергія Павличенко на вирок Голосіївського районного суду.

Батько і син Павличенки мали відношення до руху вболівальників футбольного клубу "Динамо" (Київ). За їх звільнення виступали фанати різних футбольних клубів, незгодні з вироком.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Нова Зеландія ввела нові санкції проти РФ

Заступник прем'єра Словаччини вірить, що життя Фіцо більше не перебуває під загрозою

ВИБУХИ У ХАРЬКОВІ – МЕР МІСТА

Португалія візьме участь у Саміті миру в Швейцарії

Окупанти за добу завдали 2 ракетних і 48 авіаударів по Україні - Генштаб ЗСУ

За добу відбулося 140 бойових зіткнень, втрати окупантів склали близько 890 осіб - Генштаб ЗСУ

Українські війська продовжують виконувати оборонні та стабілізаційні заходи у Вовчанську, ворог зазнав значних втрат - Генштаб ЗСУ

Унаслідок обстрілу Степногірська Запорізької області постраждали 3 людини - голова ОВА

Нам потрібна максимальна присутність на Саміті миру лідерів Заходу й Глобального Півдня - зустріч Єрмака з президентами Євроради та Єврокомісії

Війська РФ за минулий день здійснили 37 обстрілів 10 громад Сумської області, одна людина загинула, одна поранена

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА