10:05 18.01.2013

Кужель підтверджує, що її "викинули" з кімнати для побачень

1 хв читати

Народний депутат Олександра Кужель підтверджує, що невідомі люди о 6-й годині ранку "викинули" її, а також інших народних депутатів – Людмилу Денісову і Тетяну Слюз із кімнати для побачень, де вони перебували з екс-прем'єром Юлією Тимошенко,.

"По шестеро осіб на кожну, в кімнату чотири з половиною квадратні метри, схопили за руки, за ноги - викинули нас і наші речі", - повідомила О.Кужель кореспонденту агентства "Інтерфакс-Україна". Також вона додала, що перед тим, як до кімнати увірвалися люди, до них заходили представники пенітенціарної та виконавчої служби, але незважаючи на те, що народні депутати пред'явили свої депутатські посвідчення та нагадали, що відповідно до закону України вони мають статус недоторканності, до них застосували силу.

За її словами, вона та інші народні депутати нині перебувають на сходах біля входу на дев’ятий поверх, де розташована палата Тимошенко. Двері посилено охороняє міліція. Як повідомила О.Кужель, Тетяні Слюз стало погано, у неї піднявся тиск і їй викликали "швидку".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА