18:21 25.12.2012

Мінрегіон вимагає від комунальних служб ефективної роботи у зв'язку з погодними умовами у Києві

2 хв читати
Мінрегіон вимагає від комунальних служб ефективної роботи у зв'язку з погодними умовами у Києві

Дії столичних комунальних служб з прибирання прибудинкових територій і очищення дахів будинків мають бути більш ефективними у зв'язку з можливим потеплінням, вважає глава Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства (Мінрегіон) України Геннадій Темник.

"Я вимагатиму ефективності роботи", - сказав він на засіданні оперативного штабу Мінрегіону щодо забезпечення безперебійної роботи об'єктів життєзабезпечення населених пунктів та оперативного міського штабу з підготовки та координації роботи міського господарства в осінньо-зимовий період 2012-2013 рр. Київміськдержадміністрації (КМДА) у Києві у вівторок.

Міністр зазначив, що у зв'язку з прогнозованим потеплінням можливо більш інтенсивне утворення бурульок, тому столичним комунальним службам слід приділити розчищенню дахів пильнішу увагу.

Г.Темник також звернув увагу представників комунальних служб Києва на недостатню роботу з розчищення від снігу внутрішньобудинкових територій далеко від центральних автошляхів та районів столиці.

"На жаль, поки що погано триває робота з розчищення (міських територій від снігу - ІФ) трохи далі від центральних доріг", - зазначив він.

При цьому голова Мінрегіону наголосив, що міністерство готове всіляко сприяти столичним комунальним службам при виконанні їхніх обов'язків.

Як повідомив під час засідання заступник директора департаменту житлово-комунальної інфраструктури - член міського штабу КМДА Володимир Баженов, станом на 14:00 25 грудня до розчищення територій у столиці залучено 6,4 тис. двірників, 582 од. техніки, витрачено 1,5 тис. тонн соляно-піскової суміші.

У свою чергу, директор департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища КМДА Сергій Садовий повідомив, що з моменту погіршення погодних умов порушення у сфері благоустрою в осінньо-зимовий період 2012-2013 рр. зафіксовано у близько 30% суб'єктів господарювання.

За його словами, на 25 грудня 150 інспекторів Головуправління житлово-комунального господарства видали 5,6 тис. приписів госпсуб'єктам, склали 1,5 тис. протоколів за неналежне виконання обов'язків із розчищення від снігу закріплених столичних територій.

За даними Мінрегіону, на 25 грудня системи життєзабезпечення населених пунктів України у сфері житлово-комунального господарства працюють у штатному режимі, системні аварійні ситуації відсутні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Війська РФ за минулий день здійснили 34 обстріли 11 громад Сумської області, одна людина поранена

Агресор завдав удару безпілотниками по енергетичних об'єктах Конотопа та Шостки

У Києві відбувся прем'єрний показ 7 документальних фільмів "Anthem of life"

На Покровському напрямку від початку доби відбито 37 атак - Генштаб ЗСУ

На лінії фронту з початку доби зафіксовано 94 бойових зіткнення - Генштаб ЗСУ

Єврокомісія анонсувала в липні першу виплату з надприбутків від заморожених активів РФ

Окупанти втратили з опівночі на харківському та покровському напрямках 118 осіб і 28 одиниць техніки

Україна та Швеція розпочали переговори для укладення двосторонньої безпекової угоди

У Полтавській області сталася аварія на магістральному газопроводі, пять тисяч абонентів без газопостачання

США співпрацюватимуть з Європою та іншими партнерами щодо санкцій проти Китаю через його постачання Росії

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА