12:10 22.11.2012

Масова міжнаціональна бійка сталася в одному з вишів Одеси

2 хв читати

Масова бійка між українськими та іранськими студентами сталася в Одеському національному медичному університеті, повідомляє газета "Сегодня" з посиланням на проректора вишу з навчальної частини Юрія Харченка.

За його даними, між двома студентами - першокурсником-одеситом та другокурсником з Ірану стався словесний конфлікт із взаємними образами. Іноземець визнав себе приниженим і спробував розібратися зі своїм кривдником у понеділок, безпосередньо перед входом до університету. У конфлікті також брали участь декілька його земляків. А у вівторок до однієї з аудиторій вишу увійшли 14 іноземних студентів і влаштували бійку з одеситом. Поступово до конфлікту підключилися й інші студенти. У результаті постраждала дівчина - у неї невеликий синець.

"Усі учасники бійки нині пишуть пояснювальні, всіх буде покарано", - сказав Ю.Харченко. При цьому газета також навела слова неназваного студента вишу, який стверджує, що під час бійки у вівторок "дісталося викладачу, який намагався припинити бійку", а під час першої бійки в понеділок один з іноземців-призвідників спробував ударити суперника ножем.

У міліції про конфлікт дізналися зі ЗМІ, а офіційного підтвердження того, що сталося, немає досі. Як повідомляє відділ зі зв'язків із громадськістю Головного управління МВС України в Одеській області, якихось звернень чи заяв від потерпілих або адміністрації університету, а також будь-яких повідомлень із медичних закладів про надання медичної допомоги за цим фактом до органів внутрішніх справ Одеси не надходило.

"Крім того, до деканату з роботи з іноземними студентами Одеського національного медичного університету було направлено відповідний запит щодо подій, які мали місце 15 та 20 листопада 2012 року. Стосовно чого якихось письмових пояснень керівництво навчального закладу наразі не надало. За зазначеним подіями проводиться перевірка", - повідомляє міліція.

Водночас Ю.Харченко в коментарі газеті заявив, що про те, що сталося, повідомлено співробітників Хаджибеївського відділу міліції.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ГУР МО України ідентифікувало російських військовослужбовців, які обстрілюють Україну "Кинджалами"

Росіяни здійснили 52 обстріли населених пунктів Чернігівської, Сумської та Харківської областей

Фінал "Євробачення-2024" відбудеться в суботу, Alyona Alyona & Jerry Heil виступлять під №2

Росіяни за добу 11 разів обстріляли Донецьку область - голова ОВА

За добу на Харківщині троє загиблих і шестеро постраждалих унаслідок ворожих обстрілів

За добу з Харківської області евакуйовано 1775 осіб - голова ОВА

СБУ запобігла теракту, який росіяни планували здійснити в Києві 9 травня

Окупанти вночі та вранці обстріляли шість громад Сумської області

Генштаб ЗС України: На фронті відбулося 104 бойові зіткнення, на авдіївському напрямку відбито 24 атаки противника

Генштаб ЗС України: За минулу добу армія РФ здійснила сім ракетних і 108 авіаударів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА