20:45 20.11.2012

У Києві виставлено на продаж БЦ "Поділ Плаза" і торговий комплекс "Глобус" - DTZ

2 хв читати

У Києві на продаж виставлено кілька знакових об'єктів комерційної нерухомості, розташованих у центральній частині столиці, зокрема, бізнес-центр "Поділ Плаза" і торговий комплекс "Глобус", при цьому очікується, що операція з продажу хоча б одного з них завершиться до кінця поточного року.

"Сьогодні на вторинному інвестиційному ринку в Києві виставлені на продаж кілька знакових об'єктів комерційної нерухомості, розташованих у центральній частині української столиці. Серед них, зокрема, бізнес-центр "Поділ Плаза" і торговий комплекс "Глобус". Враховуючи статусність цих об'єктів, а також високий рівень зацікавленості ними з боку локальних інвесторів та інвесторів із країн СНД, очікується, що операція з продажу хоча б одного з них завершиться до кінця поточного року ", - йдеться в огляді ринку нерухомості України за третій квартал 2012 року, підготовленому компанією DTZ (Київ).

Крім того, в огляді наголошується, що з початку 2012 року на продаж також було виставлено ​​і готель Hyatt Regency Kyiv.

За оцінками компанії DTZ, загальний обсяг вторинного інвестування на ринку комерційної нерухомості в Україні в четвертому кварталі 2012 року може потенційно становити $680 млн, тоді як у першому півріччі не було укладено жодної вторинної інвестиційної угоди, а в третьому кварталі - загальний обсяг вторинного інвестування становив близько $39 млн.

Найпривабливішими для вторинного інвестування в Україні, на думку фахівців DTZ, залишаються якісні об'єкти торговельної та офісної нерухомості, тоді як інтерес до готельної нерухомості дещо охолов порівняно з динамікою 2009-2010 рр.

Раніше деякі ЗМІ стверджували, що власниками бізнес-центру "Поділ Плаза" класу "А", розташованого на вул.Спаська, 30, та торгового комплексу "Глобус" в історичному центрі Києва, є компанія London&Regional.

DTZ створено в 1994 році. Компанія DTZ із 6 грудня 2011 р. входить до UGL Services, яка є підрозділом компанії UGL Limited.

Компанія надає комплексні послуги корпоративним клієнтам і орендарям, а також пропонує рішення з інвестування в нерухомість, здачі в оренду, управління та технічного обслуговування об'єктів нерухомості, управління будівництвом і проектами, оцінці об'єктів та управління активами та інвестиціями. У 208 представництвах компанії, розташованих у 52 країнах світу працюють 47 тис. співробітників з урахуванням субпідрядних організацій.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На харківському напрямку ворог намагався 5 разів прорвати оборону, напружена ситуація на курахівському напрямку - Генштаб

Від початку доби було 95 бойових зіткнень, окупанти скинули близько 40 КАБів - Генштаб

Нідерланди нададуть Україні БМП YPR із дистанційним управлінням

У постачанні ППО оперативності вільному світові не вистачає

Генерал Браун: Впевнений, що надані США ATACMS не були використані по Росії

Російська армія продовжує активні дії на куп'янському, курахівському, краматорському та покровському напрямках, активізувалася авіація ворога

На харківському напрямку за добу відбулося чотири бойові зіткнення, двічі - поблизу Вовчанська, ситуація під контролем

Байден розкритикував плани прокурора МКС домогтися ордерів на арешт Нетаньягу і глави Міноборони Ізраїлю

У США зараз немає планів відправляти своїх військових інструкторів в Україну - генерал Браун

Двоє цивільних постраждали внаслідок російського обстрілу Білозерки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА