12:27 14.11.2012

Янукович виступає за укрупнення сільських шкіл

1 хв читати
Янукович виступає за укрупнення сільських шкіл

Укрупнення шкіл у сільській місцевості - один зі шляхів підвищення якості освіти, вважає президент України Віктор Янукович.

"Коли ми говоримо про реформу освіти і, знову ж таки, ми говоримо про село, малі міста... коли ми маємо невеликі школи, якою там буде освіта, коли там маленька кількість учнів? Безумовно, освіта буде низького рівня", - сказав В.Янукович на зустрічі зі студентськими лідерами в Києві в середу.

На думку глави держави, в таких маленьких школах неможливо створити умови для здобуття якісної освіти. "Тим самим ми обкрадаємо дітей, які живуть у цій місцевості", - наголосив президент.

"Який шлях? Укрупнювати школи і робити школи на високому рівні, які нічим не відрізнялися б від шкіл міських", - наголосив В.Янукович.

Президент також зазначив, що проблему забезпечення сіл шкільними автобусами практично вирішено. "Нині ми забезпечили майже всі школи шкільними автобусами", - резюмував глава держави.

При цьому В.Янукович зазначив, що аналогічна ситуація і в медичній сфері, коли замість маленьких необладнаних медичних закладів на селі створюються сучасні медцентри з якісним обслуговуванням в обласних або районних центрах.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Нідерланди нададуть Україні БМП YPR із дистанційним управлінням

У постачанні ППО оперативності вільному світові не вистачає

Генерал Браун: Впевнений, що надані США ATACMS не були використані по Росії

Російська армія продовжує активні дії на куп'янському, курахівському, краматорському та покровському напрямках, активізувалася авіація ворога

На харківському напрямку за добу відбулося чотири бойові зіткнення, двічі - поблизу Вовчанська, ситуація під контролем

Байден розкритикував плани прокурора МКС домогтися ордерів на арешт Нетаньягу і глави Міноборони Ізраїлю

У США зараз немає планів відправляти своїх військових інструкторів в Україну - генерал Браун

Двоє цивільних постраждали внаслідок російського обстрілу Білозерки

Глава Пентагону: На "Рамштайн-22" обговорювали посилення української ППО, союзники зосереджені на потребах України для захисту Харкова та інших місць

Єгипет закликає Ізраїль відкрити всі КПП на кордоні із Сектором Гази

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА