12:18 07.11.2012

Опозиція хоче встановити біотуалети на площі біля ЦВК у зв'язку з безстроковою акцією протесту

1 хв читати
Опозиція хоче встановити біотуалети на площі біля ЦВК у зв'язку з безстроковою акцією протесту

Об'єднана опозиція "Батьківщина" звертається до міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка та голови Київської міської державної адміністрації Олександра Попова з вимогою не перешкоджати встановленню біотуалетів на площі перед Центральною виборчою комісією.

"Ніколи не думали, що доведеться звертатися до вас із такого приводу. Влада та представники міліції не дають встановити біотуалети на площі, де вже третю добу триває безстроковий мітинг громадян із протестом проти фальсифікацій результатів виборів", - йдеться у зверненні прес-служби об'єднаної опозиції.

У повідомленні також зазначено: "Люди, які зібралися біля Центральної виборчої комісії, не можуть собі дозволити бігати в найближчі підземні переходи, як це роблять співробітники "Беркуту".

Як повідомлялося, прибічники опозиції з 5 листопада проводять безстрокову акцію біля будівлі ЦВК із вимогою не допустити фальсифікації волевиявлення українців на парламентських виборах. Лідери опозиційних партій - "Батьківщини", "УДАРу", "Свободи" - вирішили, що мітинги відбуватимуться з 18.00, проте на ніч біля будівлі ЦВК залишалися чергові.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА