19:17 03.01.2024

IT-Enterprise: 2023-й став роком активного зростання і розвитку - компанія розширила співпрацю в оборонній сфері

3 хв читати

 IT-Enterprise - одна з найбільших продуктових IT-компаній в Україні, у 2023 році почала працювати з новою стратегією, розширила напрям співробітництва в оборонній сфері, залучила до штату приблизно 100 нових спеціалістів та у 2024 році планує приєднатися до "Дія.City", повідомила пресслужба компанії в середу.

"У 2023 році ми змогли переформатувати та стабілізувати процеси, працювати за новою стратегією. Попри всі виклики, рік був для нашої команди роком активного зростання та розвитку. Ми розширили роботу з клієнтами в ритейлі, із малим і середнім бізнесом. Ключовим став вектор із впровадження нашого досвіду та інновацій для завдань оборонної галузі", - заявив CEO компанії IT-Enterprise Олег Щербатенко.

За його словами, у 2022 році IT-Enterprise долала виклики першого року повномасштабної війни і була націлена на збереження команди, акумуляцію ресурсів для виконання проєктів, започаткованих спільно з владою та військовими.

"У 2023 році фактично ми стали цивільно-військовою компанією. Загалом для досягнення цілей протягом року залучили до роботи 100 нових фахівців... Ми розвиваємося, бачимо, наскільки цінними є наші можливості, і бачимо можливості на майбутнє", - заявив Щербатенко.

IT-Enterprise відновила роботу з АТ "Українська оборонна промисловість", розпочала проєкти з держпідприємством "Антонов", виконала замовлення для Агентства оборонних закупівель. Компанія працювала з Міністерством фінансів над формуванням державного бюджету, постачала рішення Національному агентству запобігання корупції та Національному антикорупційному бюро.

Крім цього, компанія почала співпрацю з фондом "Повернись живим" і нові етапи співпраці з компаніями "Нібулон", Fozzy group, Sportlife, Delta Sport.

За словами Щербатенка, IT-Enterprise створює продукти та впроваджує цифрові системи, які допомагають клієнтам бути ефективнішими, здійснює smart-трансформації, із використанням інноваційних інструментів та елементів Індустрії 4.0 та Індустрії 5.0, посилюючи стійкість компаній під час війни та на майбутнє.

Повідомляється, що у 2024 році IT-Enterprise продовжить працювати над оновленням ядра флагманського продукту ERP+ системи IT-Enterprise для великого бізнесу, а також над модернізацією лінійки MASTER:Бухгалтерія для малого, середнього та мікробізнесу.

Одним із пріоритетів залишається заміна ворожого софту з російським корінням 1С/BAS, повідомили в компанії.

Компанія продовжить розвивати сервіси SmartTender (електронний майданчик тендерних торгів), Anna Maly (діагностика промислового устаткування за допомогою ШІ), Signy (система цифрового підпису), SmartEAM та інноваційні розробки з використанням штучного інтелекту (зокрема, розвивати великі мовні моделі) і хмарних рішень, спрямованих на здешевлення продуктів для користувачів.

У планах - цього року долучитися до "Дія.City".

IT-Enterprise працює в Україні понад 35 років. Один із лідерів із впровадження SmartFactory- і SmartEAM-рішень, а також сучасних ERP-рішень. Серед клієнтів - Interpipe, Ferrexpo, "Нібулон", "Епіцентр К", "Укрпошта", "Укрзалізниця", Укрексімбанк, "Укрнафта", ДТЕК, Roshen, "Миронівський хлібопродукт", а також співпрацює із зарубіжними клієнтами Ducab, PGA Electric.

З перших днів повномасштабної війни команда IT-Enterprise спільно з органами влади оперативно реалізує критично важливі для України проєкти, зокрема облік гуманітарної допомоги, імпульс із відновлення процесу закупівель, релокацію бізнесу.

Засновник і СЕО компанії Щербатенко - послідовний популяризатор філософії Industry 4.0 та Industry 5.0, зазначає пресслужба.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Усі контракти на деревину для фортифікаційних споруд, укладені Харківською обладміністрацією, безавансові

"Укренерго" завтра планує обмежувати енергопостачання тільки промисловості

Шмигаль: Завдання кожного міністерства та міністра забезпечити енергетичну автономність установ критичної інфраструктури

Шмигаль: Енергосистема цілісна і працює стабільно, проте генерації електроенергії не вистачає

"Укренерго" підтверджує запровадження обмежень е/е з 19:00 до кінця доби, просить економити

Відкриття аеропорту у Львові допоможе закрити небо над Україною - голова Львівської ОДА

Глава Мінекономіки скасувала наказ про бронювання Glovo, Visa, Favbet Tech, компанії заявляють про своє законне право на бронювання

Низка обленерго повідомляють про зміну в їхніх регіонах тривалості обмежень е/е у п'ятницю

Стефанішина допускає продовження режиму "торговельного безвізу" на 2025-2026 роки

Делегація України в Аргентині й Чилі пропонує вільну торгівлю та участь у відновленні - Мінекономіки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА