18:45 11.01.2023

Маркет super THRASH! ТРАШ! відновив роботу в Херсоні

2 хв читати
Маркет super THRASH! ТРАШ! відновив роботу в Херсоні

 Маркет super THRASH! ТРАШ! відновив роботу у Херсоні наприкінці грудня 2022 року, повідомили у пресслужбі Fozzy Group агентству "Інтерфакс-Україна".

Це один із двох маркетів групи, які працювали під цим брендом у Херсоні до війни. Він розташований за адресою вул. 49-ї Дивізії, 45. Площа магазину – 450 кв. м. Зараз асортименти налічує 3500 SKU. У ньому працює генератор на 30 квт. Всі гості можуть скористатися розетками, підзарядити свої пристрої та зігрітися.

"Одразу після відкриття магазину країна-терорист завдала удару по Херсону і ударною хвилею в маркеті вибито шибки. Але наші співробітники вже зашили всі вікна ДСП для страховки та безпеки. Ми й надалі робитимемо все можливе, щоб забезпечувати споживачів свіжими продуктами за низькими цінами" , - зазначили у пресслужбі.

Перший маркет super THRASH! ТРАШ! у Херсоні було відкрито 15 грудня 2015 року. На початку 2022 року магазини групи у цьому місті були закриті для безпеки співробітників, а вже у листопаді було відновлено роботу супермаркетів "Сільпо".

ТОВ "Сільпо-Фуд" створено на початку серпня 2016 року. Станом на вересень 2022 року в мережі працюють 300 супермаркетів.

За даними Opendatabot, засновником ТОВ є ПАТ "Закритий недиверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд "Ритейл Капітал" (100%, Київ), кінцевим бенефіціаром виступає Володимир Костельман.

Fozzy Group – один із найбільших українських ритейлерів більш ніж із 690 торговими точками на всій території країни. Компанія розвиває торгові мережі різних форматів: супермаркети "Сільпо", оптові гіпермаркети Fozzy Cash&Carry, магазини біля будинку "Фора", дискаунтери Thrash!, фармацевтичні супермаркети "Біла ромашка", магазини персональної електроніки Ringo.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Ощадбанк придбав облігації нового випуску "Нової пошти" на 650 млн грн

"Нафтогаз" і Міноборони почали формування незалежної НР в "Укртатнафті"

Шмигаль доручив Міненергетики та "Укренерго" розробити проєкт постанови щодо справедливих графіків відключень споживачів від електроенергії

Україна виконала всі структурні маяки до очікуваної наприкінці травня місії МВФ щодо 4-го перегляду програми EFF - заступниця міністра фінансів

Тимчасова комісія КМДА щодо "Київміськбуду" запропонує владі докапіталізувати будкомпанію

Зростання реального ВВП України у квітні-2024 сповільнилося до 4,1% - ІЕД

"Укренерго" відмовилося від обмеження енергопостачання з 11:00 до 17:00 вівторка через сонячну погоду

NovaPay конкуруватиме з банками за зарплатні картки

НБУ в понеділок опустив офіційний курс гривні на 24 коп.

Попит на зарядні станції в мережі "Епіцентр" зріс більш ніж увосьмеро

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА