00:44 26.02.2022

Кабмін встановив військовослужбовцям надбавку за службу в Силах спецоперацій ЗС України

2 хв читати
Кабмін встановив військовослужбовцям надбавку за службу в Силах спецоперацій ЗС України

Кабінет міністрів установив військовослужбовцям щомісячну надбавку за службу у Силах спеціальних операцій Збройних сил України.

Зокрема, згідно з постановою №159 від 25 лютого, уряд встановив надбавку за службу в Силах спеціальних операцій Збройних сил у розмірі 100% від розміру п'ятиразового прожиткового мінімуму для працездатних осіб, встановленого законом на 1 січня календарного року.

На цю надбавку можуть претендувати військовослужбовці (крім військовослужбовців термінової військової служби), які займають посади інструкторів та посади в основних підрозділах (згідно зі штатом) центрів спеціального призначення (центрів спеціальних операцій) та навчально-тренувальних центрів, а також військовослужбовці, що несуть бойову службу у районі військового конфлікту, проведення антитерористичної операції або здійснення заходів щодо гаранування національної безпеки та оборони, відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях (за час виконання таких завдань).

Надбавку в 80% розміру п'ятиразового прожиткового мінімуму для працездатних осіб отримуватимуть військовослужбовці (крім військовослужбовців строкової військової служби), які обіймають посади в командуванні Сил спеціальних операцій ЗСУ, в управліннях (відповідно до штату) центрів спеціального призначення (центрів спеціальних операцій) та навчально-тренувальних центрів.

Надбавку в 70% розміру п'ятикратного прожиткового мінімуму для працездатних осіб отримають військовослужбовці (крім військовослужбовців строкової військової служби), які займають посади в підрозділах забезпечення (згідно з штатом) центрів спеціального призначення (центрів спеціальних операцій) та навчально-тренувальних центрів, а також в управління підрозділах (відповідно до штату) спеціальних центрів.

Надбавку в 50% розміру п'ятиразового прожиткового мінімуму для працездатних осіб отримають інші військовослужбовці Сил спеціальних операцій ЗСУ (крім військовослужбовців строкової військової служби).

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Усі контракти на деревину для фортифікаційних споруд, укладені Харківською обладміністрацією, безавансові

"Укренерго" завтра планує обмежувати енергопостачання тільки промисловості

Шмигаль: Завдання кожного міністерства та міністра забезпечити енергетичну автономність установ критичної інфраструктури

Шмигаль: Енергосистема цілісна і працює стабільно, проте генерації електроенергії не вистачає

"Укренерго" підтверджує запровадження обмежень е/е з 19:00 до кінця доби, просить економити

Відкриття аеропорту у Львові допоможе закрити небо над Україною - голова Львівської ОДА

Глава Мінекономіки скасувала наказ про бронювання Glovo, Visa, Favbet Tech, компанії заявляють про своє законне право на бронювання

Низка обленерго повідомляють про зміну в їхніх регіонах тривалості обмежень е/е у п'ятницю

Стефанішина допускає продовження режиму "торговельного безвізу" на 2025-2026 роки

Делегація України в Аргентині й Чилі пропонує вільну торгівлю та участь у відновленні - Мінекономіки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА