12:36 17.02.2021

"Нафтогаз" призначив заступником директора добувного дивізіону Толмачова з багаторічним досвідом роботи в США

2 хв читати
"Нафтогаз" призначив заступником директора добувного дивізіону Толмачова з багаторічним досвідом роботи в США

Заступником директора дивізіону "Нафтогаз розвідка і видобуток" призначено Олега Толмачова, котрий має понад 20 років досвіду роботи видобутку вуглеводнів у Північній Америці.

Згідно з прес-релізом "Нафтогазу", Толмачов здобув вищу освіту в університеті штату Оклахома за фахом "нафтова інженерія". Працював у таких газодобувних компаніях у США, як BP America, Chesapeake Energy, EnCana Oil & Gas USA, Eclipse Resources і Montage Resources, де обіймав посади інженера з видобутку і освоєння, віце-президента і старшого віце-президента, виконавчого віце-президента й операційного директора.

Він очолював високотехнологічні проекти з розробки великих родовищ у Північній Америці з покладами газу й газоконденсату як у традиційних колекторах (East Texas Deep Bossier), так і в щільних породах (Utica, Haynesville, Barnett, Marcellus, Granite Wash). Серед його обов'язків було підвищення економічної ефективності проектів, формування і управління мультифункціональними командами (геологія, розробка, буріння, видобуток, підготовка й переробка вуглеводнів).

За словами директора дивізіону Олександра Романюка, основним завданням нового керівника є впровадження в Україні практик і технологій, які дадуть змогу підвищити ефективність видобутку на діючих родовищах з оптимальними фінансовими показниками.

"Ми продовжуємо посилювати свою команду за всіма напрямами й на всіх рівнях. Щоб стабілізувати видобуток, а також реалізувати нові стратегічні проекти з розвитку ресурсної бази, "Нафтогаз" переглядає виробничі процеси та впроваджує нові підходи до своєї роботи", - сказав Романюк.

"Для того, щоб стабілізувати видобуток українського газу та реалізувати наявний ресурсний потенціал компанії, ми маємо навчитися видобувати газ швидше й дешевше. Розвиваючи газові родовища в Техасі, Оклахомі, Луїзіані, Огайо, Західній Вірджинії та Пенсильванії, ми розробили велику кількість ноу-хау для високоефективної розробки глибоких і низкопроницаемых колекторів, у тому числі використовуючи технології горизонтального буріння. Це ноу-хау допомогло нам підняти економіку й ефективність видобутку на якісно новий рівень", - зазначив Толмачов.

Як повідомлялося, "Укргазвидобування", що входить до дивізіону "Нафтогаз розвідка і видобуток", у 2020 року скоротило видобуток товарного газу на 1,2% (на 0,17 млрд куб. м) порівняно з 2019 роком - до 13,45 млрд куб. м, а валовий видобуток компанії становив 14,23 млрд куб. м.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Усі контракти на деревину для фортифікаційних споруд, укладені Харківською обладміністрацією, безавансові

"Укренерго" завтра планує обмежувати енергопостачання тільки промисловості

Шмигаль: Завдання кожного міністерства та міністра забезпечити енергетичну автономність установ критичної інфраструктури

Шмигаль: Енергосистема цілісна і працює стабільно, проте генерації електроенергії не вистачає

"Укренерго" підтверджує запровадження обмежень е/е з 19:00 до кінця доби, просить економити

Відкриття аеропорту у Львові допоможе закрити небо над Україною - голова Львівської ОДА

Глава Мінекономіки скасувала наказ про бронювання Glovo, Visa, Favbet Tech, компанії заявляють про своє законне право на бронювання

Низка обленерго повідомляють про зміну в їхніх регіонах тривалості обмежень е/е у п'ятницю

Стефанішина допускає продовження режиму "торговельного безвізу" на 2025-2026 роки

Делегація України в Аргентині й Чилі пропонує вільну торгівлю та участь у відновленні - Мінекономіки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА