13:25 07.10.2020

KIVI планує створити власну систему для smart-TV у співпраці з Google

2 хв читати
KIVI планує створити власну систему для smart-TV у співпраці з Google

Міжнародна компанія-виробник телевізорів KIVI з центральним офісом в Україні планує власну систему для smart-TV у співпраці з Google.

"Ми плануємо розробляти свою систему спільно з компанією Google, а також ми бачимо цілу низку потреб, які сьогодні може вирішувати "розумний телевізор" у кожній родині, й віримо в те, що це кардинально змінить роль телевізора вдома", - заявив засновник і віце-президент із виробництва та інновацій KIVI Євген Руденко під час онлайн-конференції в середу.

Він також наголосив, що в 2020 році трендом на ринку телевізора стало голосове управління і надалі - інтеграція пристрою в систему "Розумного дому".

"Команда розробників KIVI щодня працює над розвитком продуктів компанії, фокусуючись виключно на створенні розумних телевізорів", - зазначив Руденко.

За словами віце-президента з маркетингу, управління персоналом і трансформації бізнесу компанії Сергія Венгера, останнім часом компанія увійшла до топ-3 у Білорусі, топ-5 у Казахстані, топ-10 у Росії, а за підсумками 2019 року – до топ-3 за обсягами продажу в Україні серед брендів smart-TV.

"Такого результату команда KIVI досягла лише за чотири роки й розраховує, що нова лінійка дасть змогу значно посилити ринкові позиції компанії в найближчий рік", - зазначають у компанії.

Венгер також зазначив, що за прогнозами компанії телевізори як такі незабаром замінять т.зв. smartscreen-пристрої, які функціонуватимуть як центр "Розумного дому".

7 жовтня 2020 року KIVI представила в Україні нову серію смарт-телевізорів KIVI Smart TV 2020 на базі операційної системи від Google Android TV 9.

KIVI - міжнародна компанія, розробник і виробник смарт-телевізорів і ТВ-сервісів. Продукція під однойменним брендом реалізується на європейських і азійських ринках, а ТВ-сервіс KIVI TV доступний на всіх телевізорах із cистемою Android в Україні.

Головний офіс KIVI розташований у Києві, розробку телевізорів і ТВ-сервісів здійснює міжнародна команда фахівців KIVI, а виробництво здійснюється на високотехнологічних заводах Європи та Азії.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Усі контракти на деревину для фортифікаційних споруд, укладені Харківською обладміністрацією, безавансові

"Укренерго" завтра планує обмежувати енергопостачання тільки промисловості

Шмигаль: Завдання кожного міністерства та міністра забезпечити енергетичну автономність установ критичної інфраструктури

Шмигаль: Енергосистема цілісна і працює стабільно, проте генерації електроенергії не вистачає

"Укренерго" підтверджує запровадження обмежень е/е з 19:00 до кінця доби, просить економити

Відкриття аеропорту у Львові допоможе закрити небо над Україною - голова Львівської ОДА

Глава Мінекономіки скасувала наказ про бронювання Glovo, Visa, Favbet Tech, компанії заявляють про своє законне право на бронювання

Низка обленерго повідомляють про зміну в їхніх регіонах тривалості обмежень е/е у п'ятницю

Стефанішина допускає продовження режиму "торговельного безвізу" на 2025-2026 роки

Делегація України в Аргентині й Чилі пропонує вільну торгівлю та участь у відновленні - Мінекономіки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА