16:03 04.05.2020

На Кременчуцькій птахофабриці загинули 600 тис. курей через зупинення роботи вентиляції

1 хв читати
На Кременчуцькій птахофабриці загинули 600 тис. курей через зупинення роботи вентиляції

Майже 600 тис. курей загинули на ТДВ "Кременчуцька птахофабрика" (Полтавська обл.) попередньо через знеструмлення і зупинення вентиляційної системи.

Згідно з повідомленням на сайті департаменту з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами Полтавської ОДА, інцидент стався 2 травня.

"2 травня 2020 року о 6:00 в с. Потоки Кременчуцького району попередньо внаслідок несправності трансформаторної підстанції (розташована на території підприємства), відбулося припинення постачань електроенергії в товаристві з додатковою відповідальністю "Кременчуцька птахофабрика". Через зупинення роботи вентиляційної системи загинули 600 тис. курей", - ідеться в повідомленні.

В ОДА зазначили, що працівники Держпродспоживслужби відібрали зразки проб загиблої птиці для визначення причин її загибелі.

На 4 травня заплановано засідання протиепізоотичної комісії Кременчуцької РДА з питання масової загибелі птиці й визначення механізму її подальшої утилізації.

За даними Держреєстру фізосіб і юросіб підприємців, кінцевим бенефіціаром ТДВ "Кременчуцька птахофабрика" є Михайло Жихарєв, засновником - ТОВ "Інтер" (Запоріжжя).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

НБУ у середу послабив курс гривні на 9 коп.

Велика Британія збільшить свій внесок у Фонд підтримки енергетики на £20 млн

Україна увійде наступного опалювального сезону з запасами в ПСГ не менше 13 млрд куб. м – голова Нафтогазу

Шмигаль доручив затвердити графіки ремонтів енергооб'єктів і кроки щодо посилення їх захисту до початку опалювального сезону 2024/25 років

США виділять понад $190 млн на підтримку енергосектору України протягом п'яти років

Рада викликала керівника БЕБ

"Укренерго" обмежить промспоживачів і бізнес із 18:00 до 23:00, не виключає можливості аварійних відключень населення

Енергетики повернули світло понад 50 тис. абонентам, відключеним унаслідок повітряної атаки РФ уранці середи - Міненерго

Кабмін створив штаб підготовки до опалювального сезону

Кабмін змінив умови оренди держмайна на час воєнного стану: Хто зможе не платити

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА