17:08 17.04.2020

Дорожньо-будівельна група RDS розпочне роботи в зоні проведення ООС у Луганській області

3 хв читати
Дорожньо-будівельна група RDS розпочне роботи в зоні проведення ООС у Луганській області

Група дорожньо-будівельних компаній RDS у рамках виграного тендера Служби автомобільних доріг у Луганській області з домовленою ціною 816,99 млн грн відремонтує 32 км дороги на ділянці від міста Щастя до Новоайдару на трасі Н-21, яка з'єднує Сєвєродонецьк та Станицю Луганську.

"У місті Новоайдарі ми побудували виробничу базу, сума інвестицій уже становить майже $3 млн. Там розташовуватиметься асфальтобетонний завод Amomatic-LMK VS 240S продуктивністю 240 т/год. Звідси постачатимемо всі інертні матеріали та асфальт на об'єкт", - заявив співвласник групи Євген Коновалов у коментарі агентству "Інтерфакс-Україна".

Згідно з інформацією в системі ProZorro, очікувана вартість закупівлі становила 832,5 млн грн, конкурентами RDS, яка в цьому тендері була представлена ТОВ "Ростдорстрой", виступали ТОВ "Автомагістраль-Південь" і ТОВ "Онур Конструкціон Інтернешнл". Договір із переможцем було підписано поточного тижня.

Коновалов зазначив, що компанії належить виконати такі роботи, як фрезерування старого асфальтобетонного покриття, влаштування основи з СФОВ 15 см, влаштування двох шарів асфальтобетону 10 см і 5 см і ремонт з'їздів, зупинок і розмітка. (СФОВ - суміш матеріалу отриманого від фрезерування старого покриття і нового ЩПС, готується на виробничій базі шляхом перемішування з додаванням цементу та бітумної емульсії).

"Реалізація цього проекту дає змогу створити 450 нових робочих місць у цьому непростому регіоні. Нині на ділянці вже виконують геодезичні вишукувальні роботи. На виробничі бази завозять інертні матеріали і йде монтаж ГЗУ й асфальтобетонного заводу. За три місяці необхідно виробити й укласти 121,37 тис. тонн асфальту, 137 тис. тонн СФОВ", - уточнив співвласник RDS.

Згідно з даними в ProZorro, договірна ціна є динамічною, основні роботи (788,8 млн грн) передбачаються на поточний рік. Термін надання послуг - до кінця 2021 року.

Станиця Луганська - єдиний пункт пропуску між Україною та непідконтрольними територіями в Луганській області. До карантину його щодня перетинали від 10 до 13 тисяч осіб. Ця дорога також об'єднує різні райони Луганської області й має ключове економічне значення.

RDS - українська група компаній, що входить до топ-3 дорожньо-будівельних компаній України. До групи компаній RDS входять "Київшляхбуд" і "Ростдорстрой". Основні напрями діяльності - будівництво, реконструкція та експлуатаційне обслуговування автомобільних доріг і мостів, будівництво аеродромних комплексів.

Компанія будує бетонну дорогу Н-14 Кропивницький-Миколаїв. У рамках реконструкції траси Н-31 Дніпро-Решетилівка в Полтавській області група компаній RDS будує шляхопровід через залізницю і ділянку першої бетонної дороги в Україні. У 2019 році компанія виграла тендер Світового банку на здійснення робіт на трасі першої категорії М-03 Київ-Харків-Довжанський.

Станом на квітень 2020 року компанія працює у восьми регіонах України і має десять виробничих баз.

Кінцевими бенефіціарними власниками групи компаній RDS є громадяни України Юрій Шумахер та Євген Коновалов. Розмір статутного капіталу становить 5,13 млн грн.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Попит на зарядні станції в мережі "Епіцентр" зріс більш ніж увосьмеро

"Метінвест" у I кв. скоротив виробництво сталі на 4%, коксу на 11%, наростив окатишів майже на третину

DIM спільно з банком "Глобус" запускає іпотечну програму для ЖК А136

Дефіцит е/е зменшився через потепління, але залишається суттєвим ввечері та вночі - "Укренерго"

Усі контракти на деревину для фортифікаційних споруд, укладені Харківською обладміністрацією, безавансові

"Укренерго" завтра планує обмежувати енергопостачання тільки промисловості

Шмигаль: Завдання кожного міністерства та міністра забезпечити енергетичну автономність установ критичної інфраструктури

Шмигаль: Енергосистема цілісна і працює стабільно, проте генерації електроенергії не вистачає

"Укренерго" підтверджує запровадження обмежень е/е з 19:00 до кінця доби, просить економити

Відкриття аеропорту у Львові допоможе закрити небо над Україною - голова Львівської ОДА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА