12:22 12.02.2020

Три українських стартапи пройшли до акселераційної програми Startup Grind Global 2020 на Кремнієвій долині

2 хв читати

Три з 15 технологічних стартапів, які представляли Україну на 10-й глобальній конференції підприємців та інвесторів Startup Grind Global 2020 на Кремнієвій долині пройшли до акселераційної програми Startup Grind Global, повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" співзасновник компанії з виробництва українських електробайків Delfast Данило Тонкопій.

Загалом за можливість посісти 50 місць в акселераційній програмі Startup Grind у 2020 році боролися понад 4 тис. стартапів з усього світу.

"До цієї програми пройшли лише 50 проектів, відібраних із 4 тис. стартапів з усього світу. І до цих 50 проектів увійшли три українських стартапи, зокрема і ми", - зазначив Тонкопій.

Він також повідомив, що компанія Oracle надала сервіси для учасників акселераційної програми на $4 тис.

"Нам допомагали віце-президент Oracle, віце-президент Facebook, коучі, майже 10 представників венчурних фондів. Проводилися різноманітні тренінги - від того, як найняти продакт-менеджмент, до ідеального пітчингу; майстеркласи. Плюс нетворкінг. Це найголовніше - нетворкінг і те, що приблизно 50 інвесторів побачили наші проекти і ми потрапили на їхні радари. Це найголовніше, я думаю", - зазначив він.

До акселераційної програми, крім Delfast, увійшли стартап Replay.io - мультиканальна sales-платформа, яка автоматизує контакти за допомогою імейлів, дзвінків і завдань; а також AxDraft - допомагає складати юридичні документи вдесятеро швидше, уникати помилок і підвищувати ефективність роботи юридичного відділу на 25%, делегуючи частину юридичної роботи "не-юристам" без ризиків.

Як повідомлялося, в грудні Міністерство цифрової трансформації відібрало 15 із понад 160 технологічних стартапів, які представлятимуть Україну на 10-й глобальній конференції підприємців та інвесторів Startup Grind Global 2020 у Кремнієвій долині.

На думку Startup Grind Kyiv Chapter Co-Director Ханни Зенн, українські стартапи, що потрапили до списку делегатів, мають великий потенціал залучити інвестиції Seed- і A-раундів, знайти клієнтів серед американських компаній, таких як Facebook, Deloitte, Target, BMW, CISCO, а також партнерів для подальшого зростання.

Конкурс проводився спільно зі Startup Grind Kyiv (офіційний представник міжнародної стартап-екосистеми Startup Grind) за підтримки програми Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) "Конкурентоспроможна економіка України".

Український бренд електробайків Delfast заснували підприємці Данило Тонкопій і Сергій Денисенко в 2014 році.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Мінсільгосп США прогнозує скорочення врожаю пшениці в Україні у 2024р на 8,7% і кукурудзи на 12,9%

Феросплавні заводи розглядають можливість запуску підприємств після простою з жовтня 2023 року

НБУ в п'ятницю опустив офіційний курс гривні ще на 17 коп. - до 39,72 грн/$1

Акціонери ПФТС схвалили і збільшення СК вдвічі, і можливу здачу ліцензії, біржа розраховує на діалог з регулятором

Кабмін виділив майже 7,2 млрд грн на відновлення енергосистеми України - Шмигаль

Інфляція в Україні у квітні 2024 р. знизилася до 0,2%, у річному виразі збереглася на рівні 3,2% - Держстат

Шмигаль: Ситуація в енергетиці зараз одна з найскладніших, іще раз закликаю до економії

Для бізнесу та промисловості Києва з 18:00 п'ятниці до 07:00 суботи запроваджуються обмеження споживання електроенергії

Час обмеження потужності енергопостачання для промисловості збільшився більш ніж удвічі

Сольський підбив підсумки за основними напрямами фінансування агросектору у 2022-2024 роках

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА