13:18 21.11.2019

Уряд України скасував обмеження вартості тепла у деяких містах

1 хв читати

 Кабінет Міністрів України скасував постанову про обмеження вартості теплоенергії у системі централізованого опалення в деяких містах на рівні 1,4 тис. грн/Гкал, свідчить відповідна урядова постанова на "Урядовому порталі".

"Визнати такою, що втратила чинність, постанову КМУ від 26 червня 2019 року №560 "Деякі питання захисту прав споживачів житлово-комунальних послуг", - зазначено в документі, який датовано 15 листопада 2019 року.

Як повідомлялося, минулий склад уряду під керівництвом прем'єр-міністра Володимира Гройсмана ухвалив рішення обмежити вартість теплоенергії до 1,4 тис. грн/Гкал, встановивши, що гранична ціна за наявності лічильника на тепло становитиме 1,4 тис. грн/Гкал і 35,21 грн за 1 кв. м опалювальної площі за відсутності лічильника. Граничний тариф на гаряче водопостачання мав становити 83,66 грн за 1 куб. м за наявності рушникосушарки і 75,74 грн за її відсутності. Водночас деякі міністри - глава Мінфіну Оксана Маркарова, екс-віце-прем'єр-міністр - міністр економрозвитку Степан Кубів, віце-прем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе та екс-віце-прем'єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко - виступали проти такого рішення.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Усі контракти на деревину для фортифікаційних споруд, укладені Харківською обладміністрацією, безавансові

"Укренерго" завтра планує обмежувати енергопостачання тільки промисловості

Шмигаль: Завдання кожного міністерства та міністра забезпечити енергетичну автономність установ критичної інфраструктури

Шмигаль: Енергосистема цілісна і працює стабільно, проте генерації електроенергії не вистачає

"Укренерго" підтверджує запровадження обмежень е/е з 19:00 до кінця доби, просить економити

Відкриття аеропорту у Львові допоможе закрити небо над Україною - голова Львівської ОДА

Глава Мінекономіки скасувала наказ про бронювання Glovo, Visa, Favbet Tech, компанії заявляють про своє законне право на бронювання

Низка обленерго повідомляють про зміну в їхніх регіонах тривалості обмежень е/е у п'ятницю

Стефанішина допускає продовження режиму "торговельного безвізу" на 2025-2026 роки

Делегація України в Аргентині й Чилі пропонує вільну торгівлю та участь у відновленні - Мінекономіки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА