14:43 11.12.2018

Під час погіршення погоди в Україні місцева влада має скоординувати свої зусилля, особливо в областях із воєнним станом - Зубко

2 хв читати
Під час погіршення погоди в Україні місцева влада має скоординувати свої зусилля, особливо в областях із воєнним станом - Зубко

 Віце-прем'єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко заявляє, що під час погіршення погодних умов особливу увагу служб має бути звернено на регіони, де запроваджено правовий режим воєнного стану.

"До погіршення погодних умов, які прийдуть до України з 12 грудня, всі органи місцевого самоврядування мають скоординувати свої зусилля не лише з центральним рівнем, але і між областями", - сказав він на оперативному засіданні штабу Держслужби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) у вівторок у Києві.

Згідно з повідомленням прес-служби Мінрегіону, особливу увагу необхідно приділити транспортному сполученню та логістиці, забезпеченню транзитних стоянок біля автомагістралей, насамперед у Київській, Чернігівській, Черкаській, Миколаївській та Одеській областях, а також на трасі Е40 у Житомирській області.

"Особливо звертаю увагу на області, де оголошено правовий режим воєнного стану. У цих регіонах уже в посиленому режимі чергують і координуються всі служби. Але пріоритетним питанням залишається забезпечення водо- і теплопостачання, електропостачання та час відновлення електрики під час штормового попередження", - сказав віце-прем'єр.

"Необхідна повна координація між областями та регіональними штабами. Ми затвердили план заходів щодо забезпечення координації з центральним рівнем. Керівником штабу є "Укравтодор" із залученням інших міністерств, ДСНС, підрозділів Нацгвардії та ЗСУ", - додав Г.Зубко.

Як повідомлялося, на території України очікується погіршення погодних умов 12-13 грудня, зокрема снігопади (з висотою снігового покриву до 20 см), хуртовини, налипання мокрого снігу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кабмін змінив умови оренди держмайна на час воєнного стану: Хто зможе не платити

Кабмін пропонує ВР ратифікувати Угоду про вільну торгівлю з Туреччиною

Кількість вакансій на ринку праці зросла до нового рекорду з початку війни

Голова Держенергонагляду допускає доцільність підвищення тарифів на е/е у 2024 р. з метою відновлення енергооб'єктів

Шмигаль: У квітні Україна вийшла на обсяги експорту, співставні з довоєнними місяцями

Група "Нафтогаз" у 2023 р. отримала 23,1 млрд грн чистого прибутку проти 79,1 млрд грн збитку у 2022 р.

"Укренерго" фіксує зростання споживання е/е через похолодання

Фонд енергоефективності запускає програму "ГрінДІМ" для ОСББ та ЖБК

Енергетики повернули світло майже всім споживачам Сумщини, знеструмленим після ударів РФ по енергооб'єктах у понеділок - Міненерго

"Укрнафта" й АРМА звернулися до АМКУ по дозвіл на концентрацію для управління активами групи "Татнефть"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА