13:22 27.11.2018

EVO та Rozetka завершили злиття бізнесів

2 хв читати

Маркетплейси EVO та Rozetka завершили операцію зі створення об'єднаної компанії, повідомила прес-служба групи компаній EVO у вівторок.

"Завершено формальності зі злиття групи компаній EVO та найбільшого інтернет-супермаркету Rozetka. Об'єднана компанія створюватиме більше можливостей для українських підприємців на своїх платформах, а також покращуватиме клієнтський досвід онлайн-покупок", - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося з посиланням на CEO групи компаній EVO Миколи Палієнка, об'єднаною компанією управлятиме рада директорів, до якої увійдуть представники обох сторін.

За його словами, найближчим часом глобальних змін у роботі групи компаній EVO не буде. Усі проекти і команди продовжать свою роботу.

Як повідомлялося, Антимонопольний комітет України дозволив власникам маркетплейса Rozetka отримати контроль над маркетплейсами групи компаній EVO.

Rozetka заснована в 2005 році в Києві як онлайн-магазин електроніки та побутової техніки. В наступні роки компанію трансформували в мультикатегорійний онлайн-супермаркет.

ТОВ "Розетка.УА" в 2017 році збільшило виручку на 24,5% - до 6 млрд грн, а його чистий прибуток зріс на 9,3% - до 8,91 млн грн.

Влітку 2017 року інвестиційна компанія Horizon Capital, один із лідерів ринку private equity в Україні, повідомила про покупку міноритарного пакету акцій Rozetka.ua в Ірини та Владислава Чечоткіних, проте розмір цього пакета не оголошувався.

Основний бізнес EVO - маркетплейси. Проекти групи працюють в Україні, Білорусі, Росії, Казахстані.

У травні 2016 року електронний майданчик Prom.ua було реорганізовано в групу компаній EVO.

Група реалізує B2C, B2B, B2G і C2C проекти в інтернеті. Так, у рамках EVO розвиваються такі проекти, як Prom.ua, Satu.kz, Deal.by, Bigl.ua, Zakupki.Prom.ua, Crafta.ua, Kabanchik.ua, "Вчасно", Shafa.ua.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Усі контракти на деревину для фортифікаційних споруд, укладені Харківською обладміністрацією, безавансові

"Укренерго" завтра планує обмежувати енергопостачання тільки промисловості

Шмигаль: Завдання кожного міністерства та міністра забезпечити енергетичну автономність установ критичної інфраструктури

Шмигаль: Енергосистема цілісна і працює стабільно, проте генерації електроенергії не вистачає

"Укренерго" підтверджує запровадження обмежень е/е з 19:00 до кінця доби, просить економити

Відкриття аеропорту у Львові допоможе закрити небо над Україною - голова Львівської ОДА

Глава Мінекономіки скасувала наказ про бронювання Glovo, Visa, Favbet Tech, компанії заявляють про своє законне право на бронювання

Низка обленерго повідомляють про зміну в їхніх регіонах тривалості обмежень е/е у п'ятницю

Стефанішина допускає продовження режиму "торговельного безвізу" на 2025-2026 роки

Делегація України в Аргентині й Чилі пропонує вільну торгівлю та участь у відновленні - Мінекономіки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА