15:40 12.11.2018

Зубко пообіцяв посприяти вирішенню проблеми з теплопостачанням у Смілі

2 хв читати
Зубко пообіцяв посприяти вирішенню проблеми з теплопостачанням у Смілі

Віце-прем'єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко розкритикував мера Сміли Черкаської області Олексія Цибка за те, що питання теплопостачання в місті не вирішували влітку, щоб вчасно розпочати опалювальний сезон, і заявив, що нарада на цю тему відбудеться в понеділок, 12 листопада, в НАК "Нафтогаз України".

У кулуарах Ради регіонального розвитку О.Цибко попросив Г.Зубка посприяти вирішенню цієї проблеми. "О 15:00 сьогодні ви будете в НАК "Нафтогаз". Але хотів би сказати просто, що сьогодні 12 листопада. Цим потрібно було починати займатися в липні. Я думаю, що можна було б ці рішення знайти", - сказав, у свою чергу, Г.Зубко.

"О 15:00 ви, будь ласка, з рішенням сесії приїжджаєте до НАК "Нафтогаз", і ми підтримуватимемо вас, як уряд, у цьому питанні", - додав віце-прем'єр.

У свою чергу на міському порталі Сміли з посиланням на заступника голови Черкаської обласної державної адміністрації Костянтина Омаргалієва повідомляється, що О.Цибко не з'явився на засідання комісії з надзвичайних ситуацій Черкаської облдержадміністрації, зібраної з питання опалення в Смілі. "Щойно відбулося засідання комісії з надзвичайних ситуацій Черкаської ОДА. Питання порядку денного - опалювальний колапс у м. Смілі. Мер міста на засідання не прибув", - ідеться в повідомленні.

"Визначили шляхи вирішення проблеми. Питання на сьогодні вийшло за рамки адміністративного впливу - відкрито кримінальне провадження, найближчим часом оцінку ситуації дадуть правоохоронні органи", - додав К.Омаргалієв.

Як повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в міській раді Сміли, наразі відбувається засідання виконкому міськради, на якому обговорюються питання щодо лімітів і тарифів на газ для трейдерів. За їхніми словами, якщо 12 або 13 листопада рішення буде прийнято, то протягом щонайбільше двох днів тепло буде подано.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Усі контракти на деревину для фортифікаційних споруд, укладені Харківською обладміністрацією, безавансові

"Укренерго" завтра планує обмежувати енергопостачання тільки промисловості

Шмигаль: Завдання кожного міністерства та міністра забезпечити енергетичну автономність установ критичної інфраструктури

Шмигаль: Енергосистема цілісна і працює стабільно, проте генерації електроенергії не вистачає

"Укренерго" підтверджує запровадження обмежень е/е з 19:00 до кінця доби, просить економити

Відкриття аеропорту у Львові допоможе закрити небо над Україною - голова Львівської ОДА

Глава Мінекономіки скасувала наказ про бронювання Glovo, Visa, Favbet Tech, компанії заявляють про своє законне право на бронювання

Низка обленерго повідомляють про зміну в їхніх регіонах тривалості обмежень е/е у п'ятницю

Стефанішина допускає продовження режиму "торговельного безвізу" на 2025-2026 роки

Делегація України в Аргентині й Чилі пропонує вільну торгівлю та участь у відновленні - Мінекономіки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА