13:07 20.11.2017

ОПЗ зупиняється через проблеми з одним із компресорів

1 хв читати
ОПЗ зупиняється через проблеми з одним із компресорів

ПАТ "Одеський припортовий завод" знову зупинив виробництво через проблеми з одним із компресорів, повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" перший заступник голови правління підприємства Микола Щуриков.

"Ми розпочали запуск заводу 26 жовтня - завод запустився, але 1 листопада вийшов із ладу ключовий компресор, через що довелося зупиняти виробництво. З 1 листопада ми тричі намагалися його запустити. Ремонтували, виходили на потужність, компресор починав вібрувати, доводилося зупиняти. Нині поломку усунули, але, на жаль, за цей період, із 1 листопада і до сьогодні, відбулися зміни на ринку - впала ціна на карбамід", - сказав він.

За словами М.Щурикова, через проблеми із запуском виробництва група компаній "ЕРУ" (що працює з ОПЗ за давальницькою схемою) не змогла підписати контракти на продаж кінцевої продукції.

"На сьогодні контракт з ЕРУ діє, вони нікуди не втекли, але, на жаль, не змогли знайти покупців для того, щоб завод взимку працював... Якщо ми найближчим часом не знайдемо покупців - запуск буде вже на початку сезону наступного року, в лютому-березні", - заступник голови правління ОПЗ.

Як повідомлялося, ОПЗ, який перебуває в державній власності, випускає хімічну продукцію, здійснює також перевалювання аміаку на морський транспорт.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Дефіцит е/е зменшився через потепління, але залишається суттєвим ввечері та вночі - "Укренерго"

Усі контракти на деревину для фортифікаційних споруд, укладені Харківською обладміністрацією, безавансові

"Укренерго" завтра планує обмежувати енергопостачання тільки промисловості

Шмигаль: Завдання кожного міністерства та міністра забезпечити енергетичну автономність установ критичної інфраструктури

Шмигаль: Енергосистема цілісна і працює стабільно, проте генерації електроенергії не вистачає

"Укренерго" підтверджує запровадження обмежень е/е з 19:00 до кінця доби, просить економити

Відкриття аеропорту у Львові допоможе закрити небо над Україною - голова Львівської ОДА

Глава Мінекономіки скасувала наказ про бронювання Glovo, Visa, Favbet Tech, компанії заявляють про своє законне право на бронювання

Низка обленерго повідомляють про зміну в їхніх регіонах тривалості обмежень е/е у п'ятницю

Стефанішина допускає продовження режиму "торговельного безвізу" на 2025-2026 роки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА