Телеком

"Vodafone Україна" надає безкоштовний доступ до сервісів і програм для навчання та роботи онлайн

Мобільний оператор Vodafone Україна за ініціативи Міністерства освіти і науки України надав безкоштовний доступ до освітніх сервісів на базі швидкісного інтернету для продовження освітнього процесу під час війни.

Як повідомила пресслужба компанії в понеділок, зокрема безкоштовно надаються користувачам на базі послуги Online PASS сервіси для відеоконференцій MS Teams, Zoom, Skype, Hangouts, Google Meet та месенджери Viber, Telegram, WhatsApp, Google Classroom.

Крім того, у сервісі онлайн-телебачення Vodafone TV транслюються уроки в рамках проєкту "Навчання без кордонів" та "Всеукраїнська школа онлайн".

"У зв'язку з жорстоким військовим вторгненням росії в Україну, для продовження навчання школярів, командою МОН спільно з Google створено Всеукраїнський розклад, функціонує Всеукраїнська школа онлайн, українські телеканали транслюють уроки для 5-11 класів у рамках проєкту "Навчання без кордонів". Вдячний відповідальному українському бізнесу, мобільним операторам, які активно приєднуються до ініціатив МОН із забезпечення навчання, а також роботі педагогів – це важливий крок для підтримки сфери освіти", – наголосив міністр освіти та науки Сергій Шкарлет, якого цитує пресслужба мобільного оператора.

Послуга Online PASS включена до тарифів: SuperNet Start, SuperNet Pro та SuperNet Unlim. Повний список сервісів, доступний у послузі: меседжинг (текстові та графічні повідомлення) у Viber, Telegram, WhatsApp, Hangouts, Wech, Skype, Zoom, Google Classroom, Всеукраїнська школа онлайн; аудіо- та відеодзвінки в Zoom, Viber, WhatsApp, Skype, Skype for Business, Hangouts, Google Meet, Microsoft Teams, WeChat, FaceTime.

Раніше мобільний оператор "Київстар" за ініціативи Міністерства освіти і науки України відмінив тарифікацію мобільного інтернету в популярних програмах для відеодзвінків у абонентів передоплати.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ