Телеком

StarLightMedia спільно з "Київстар" запустили рішення для показу реклами цільовій аудиторії

Медіагрупа StarLightMedia спільно з оператором мобільного зв'язку компанією "Київстар" і технологічним партнером Adtеlligent запустили нове рішення для рекламодавців на основі Big Data.

Як зазначено в спільному прес-релізі компаній у понеділок, проект із показу реклами цільовій аудиторії дає змогу розміщувати рекламні кампанії в інтернеті для банерної та відеореклами з використанням алгоритмів Big Data мобільного оператора "Київстар".

У StarLightMedia зазначили, що наразі доступний високоімовірнісний таргетинг реклами за статтю та віком.

У подальшому планується розширення характеристик для таргетингу.

"Київстар" уже розробляє десятки алгоритмів для побудови знеособлених профілів потенційних клієнтів, які дають змогу з високою ймовірністю передбачати додаткові характеристики користувача інтернету з урахуванням результатів математичних моделей оператора.

"Ми не один рік йшли до цього. Майже те, що може робити найбільший світовий гравець - Google, - доступно тепер і на нашій рекламній диджитал-платформі, але з використанням результатів математичних алгоритмів, моделей... Цей проект дасть змогу зробити наші рекламні банерні та відеокампанії більше затребуваними для рекламодавця, а рекламу – цікавішою для користувача", - наголосила CIO дивізіону PayTV&Digital медіагрупи StarLightMedia Світлана Могилевська, слова якої наведено в повідомленні.

За словами директора з розвитку бізнесу на корпоративному ринку "Київстар" Костянтина Вечора, аналіз великих масивів знеособлених даних відкриває безліч можливостей для розвитку бізнесу - за допомогою Big Data можна точніше визначити цільову аудиторію та її потреби, грамотніше побудувати комунікацію з клієнтами, підібрати ефективні маркетингові інструменти для просування та запустити ефективну рекламну кампанію.

"Київстар" - найбільший український оператор телекомунікацій. Надає послуги зв'язку і передачі даних на основі широкого спектру мобільних і фіксованих технологій, зокрема 3G. Його послугами на кінець 2019 року користувалися близько 26,2 млн абонентів мобільного зв'язку і близько 1 млн клієнтів фіксованого інтернету.

Акціонером "Київстару" є міжнародна група VEON (раніше - VimpelCom Ltd.). Акції групи котируються на фондовій біржі NASDAQ (Нью-Йорк).

Медіагрупа SLM перебуває під управлінням створеної українським бізнесменом Віктором Пінчуком міжнародної інвестиційно-консалтингової компанії EastOne LLC. До групи входять, зокрема, телеканали СТБ, ICTV, "Новий канал", ICTV Ukraine, ОСЬ, М1 та М2.

Згідно з даними на сайті медіагрупи, у 2019 році її частка телеперегляду на українському ринку перевищувала 27%.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ