Телеком

Екс-головред "Forbes Украина" опікуватиметься новою стратегією розвитку "Фокусу" після продажу журналу

Екс-головний редактор видання "Forbes Украина", творець YouTube-каналу KRYM Володимир Федорін курируватиме розробку нової стратегії для журналу "Фокус", який готують до продажу.

"Я зустрівся з редакцією "Фокусу". Ось що я сказав на зустрічі: я тут, щоб допомогти редакції розробити нову стратегію і почати її реалізовувати", - написав Федорін у Facebook у п'ятницю, 2 серпня.

Екс-головред "Forbes Украина" повідомив, що планує розділити редакцію та комерційну частину журналу і мати в пріоритеті інтереси читача.

"Україна - країна нерозказаних історій. Це - ніша. Тому зі мною Діма Фіонік, один із найкращих оповідачів на ринку", - повідомив Федорін.

Фіонік раніше вже працював у "Фокусі" редактором відділу "Велика тема", пізніше перейшов в медіапроект "Заборона" (проект Катерини Сергацкової, спеціалізується на сторителінгу).

Федорін має намір перетворити "Фокус" на лідера ринку. Планується, що журнал перезапустять уже у вересні поточного року.

Раніше в ЗМІ з'явилася інформація про те, що дійсний власник "Фокусу" бізнесмен Анатолій Євтухов продає видання. Водночас власник видання не назвав покупця, посилаючись на те, що операцію ще не закрито.

Наразі в держреєстрі фіз- та юросіб-підприємців кінцевим бенефіціаром видавничого дому "Фокус Медіа" зазначений співвласник і керівник радіохолдингу Business Radio Group Анатолій Євтухов.

Журнал "Фокус" виходить з осені 2006 року. У грудні 2016 року стало відомо, що група Vertex United одеських бізнесменів Бориса Кауфмана та Олександра Грановського продала "Фокус Медіа" Євтухову.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ