Телеком

"Vodafone Україна" анонсував запуск тарифу Joice із безлімітним доступом до топових мультимедійних сервісів

Мобільний оператор компанія "Vodafone Україна" відкрив передзамовлення на підключення молодіжного тарифу Joice із безлімітним доступом до понад 20 топових мультимедійних майданчиків і сервісів, повідомляє оператор.

У Joice пропонується безлімітним трафік на YouTube, Netflix, Vodafone TV, MEGOGO; Apple Music, Tik Tok, YouTube Music, Vodafone Music, Vodafone Bools, SoundCloud, Shazam, Deezer; Twitch, AppStore, Google Play і Steam, а також на найбільш популярні соцмережі і месенджери: Instagram, Facebook, Twitter, Telegram, Viber та Skype.

У тариф також входить 6 ГБ трафіку і 600 хвилин для дзвінків по Україні та в Польщу. Вартість пакета становить 100 грн. Вартість послуг понад пакет: кожні 200 МБ за 7 грн для інтернет-трафіку, 0,50 грн/хв для дзвінків.

На думку оператора, тариф орієнтований на інтернет-користувачів і з'явиться на полицях магазинів "Vodafone Україна" в середині червня.

Крім того, оператор відкрив передзамовлення на підключення до тарифу на своєму сайті.

"Vodafone Україна" - другий за величиною оператор мобільного зв'язку в Україні - за підсумками 2018 року скоротив чистий прибуток на 18,1% порівняно з 2017 роком - до 1,8 млрд грн. У компанії пояснюють це збільшенням витрат у результаті активного розгортання мереж 4G та 3G.

Дохід компанії торік збільшився на 8% і становив 12,9 млрд грн, а показник OIBDA (операційний дохід до вирахування амортизації основних засобів і нематеріальних активів) - на 33,5% у річному обчисленні, до 6,9 млрд грн. Маржа OIBDA збільшилася на 10,2 в. п. порівняно з 2017 роком - до 53,8%.

"Vodafone Україна" за підсумками 2017 року отримала чистий прибуток 2,2 млрд грн, що на 76% вище за показник 2016 року. Виручка компанії збільшилася на 7,2% - до 11,9 млрд грн, а показник OIBDA - на 36,6% до 5,2 млрд грн.

"Vodafone Україна" на 100% належить Prelludium B.V. та є частиною міжнародної групи МТС, акції якої котируються на Нью-Йоркській фондовій біржі.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ