Телеком

Голова правління ІнАУ балотується до Верховної Ради від партії "Слуга народу"

Голова правління Інтернет асоціації України (ІнАУ) Олександр Федієнко балотується до Верховної Ради від партії "Слуга народу".

Відповідно до оголошеного виборчого списку на з'їзді партії "Слуга народу" 9 червня, Федієнко входить до списку під 97-м номером.

"Завжди вважав, що предметні реформи мають ініціювати професіонали, які знають специфіку відповідної галузі. І радий, що команда президента має таке саме бачення, принаймні, так мені здалося на співбесідах у партії", - написав він на своїй сторінці у Facebook, зазначивши, що готовий, як і раніше, працювати для галузі.

Згідно з даними Єдиного держреєстру, Федієнко також є кінцевим бенефіціаром ТОВ "ІМК" (Київ), володіючи 80% статутного капіталу провайдера.

Як повідомлялося, до першої п'ятірки списку "Слуги народу" ввійшли глава партії Дмитро Разумков, представник президента України Зеленського в парламенті Руслан Стефанчук, експерт команди Зеленського з правових питань і судової реформи, доктор юридичних наук Ірина Венедіктова, голова Ради волонтерів при Міноборони у 2014- 2017 рр. Давид Арахамія і експерт з антикорупційної політики, голова Ради громадського контролю НАБУ Галина Янченко.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ