Спорт

Міжнародні ветеранські змагання Warrior Games-2021 скасували через COVID-19

Міжнародні ветеранські змагання Warrior Games-2021 скасували через COVID-19, повідомляє Міністерство у справах ветеранів.

"Міжнародні ветеранські змагання "Ігри Воїнів" (Warrior Games), які повинні були відбутися 12-23 вересня 2021 року в США (Орландо, штат Флорида), скасовані через складну ситуацію з COVID-19", - йдеться в повідомленні прес- служби міністерства.

Зазначається, що рішення схвалили, зважаючи на складну ситуацію з COVID-19 у штаті Флорида.

"Як зазначила міністр у справах ветеранів Юлія Лапутіна, незважаючи на ситуацію, що склалася, напрям спортивної реабілітації захисників України був і залишається пріоритетним для Мінветеранів", - йдеться в повідомленні.

Зі свого боку, національний координатор Warrior Games Оксана Горбач розповіла, що українська збірна завершить навчально-тренувальний збір, який зараз проходить в Олімпійському центрі "Конча-Заспа", за планом - 22 серпня.

Рішення про участь збірної в Іграх Воїнів-2022 буде прийнято до кінця року 2021 року.

Ігри Воїнів (Warrior Games) - це частина програми спортивної реабілітації, до якої входить низка проектів, зокрема Ігри Нескорених (Invictus Games) і "Спортивні посли".

Як повідомлялося, українська делегація в складі 40 ветеранів мала змагатися на Warrior Games у 11 видах спорту: стрільбі з лука, гольфі, кульовій стрільбі, легкій атлетиці, велоспорті, плаванні, веслуванні на тренажерах, баскетболі на візках, регбі на колясках, пауерліфтингу, волейболі сидячи.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ