Спорт

Урочисті проводи збірної команди України на Олімпіаду в Токіо відбудуться в режимі телемарафону 11 червня

Урочисті проводи збірної команди України на Олімпійські ігри в Токіо відбудуться в режимі телемарафону 11 червня.

Згідно з повідомленням прес-служби Міністерства молоді та спорту, у програмі заходу: презентація олімпійської форми, церемонія гасіння Олімпійської марки, спілкування з олімпійцями, які захищатимуть честь країни в Токіо, і тими, хто вже досяг олімпійських вершин, спортивні турніри між журналістами, відвідування експозиції спортивного музею.

Учасниками телемарафону стануть: міністр молоді та спорту Вадим Гутцайт, президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка, олімпійська чемпіонка зі спортивної гімнастики Лілія Подкопаєва, олімпійський чемпіон Ігор у Токіо-1964 із фехтування Григорій Кріс, олімпійці Токіо-2020: Жан Беленюк, Аніта Серьогіна, Станіслав Горуна, Анжеліка Терлюга, Яків Хамм, Софія Лискун, Олексій Середа, Ігор Радівілов, Діана Варінська, Олександр Хоцяновський, а також збірна України з веслування на байдарках та каное на чолі з дворазовим олімпійським чемпіоном, головним тренером команди Юрієм Чебаном.

Церемонія відбуватиметься у телецентрі "Олівець" (вул. Іллєнка, 42) о 16:30, де працюватиме спеціально обладнаний прес-центр. Телемарафон триватиме з 17:00 до 21:00.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ