Спорт

Італія достроково вийшла у плей-офф Євро-2020, обігравши Швейцарію

Збірна Італії з футболу здобула велику перемогу над командою з Швейцарії в матчі другого туру групового етапу чемпіонату Європи.

Результат гри, яка відбувалася в Римі, - 3:0 на користь Італії. Італійці перемогли завдяки дублю Мануеля Локателлі (26-та і 52-га хвилини) і голу Чіро Іммобіле (89). На 20-й хвилині після перегляду відеоповтору було скасовано гол захисника італійської команди Джорджо К'єлліні.

Завдяки перемозі Італія вийшла в лідери групи A, набравши 6 очок, і достроково забезпечила собі участь у плей-офф. На другому місці в групі йде Уельс (4 очки). Третій рядок посідає Швейцарія, що має в активі 1 очко. Замикає таблицю Туреччина, яка не набрала жодного очка.

Чемпіонат Європи відбувається з 11 червня до 11 липня у різних містах. Загалом у турнірі беруть участь 24 збірних, розділені на шість груп по чотири команди в кожній. У плей-офф (1/8 фіналу) вийдуть по дві найкращих команди кожної з груп, а також чотири з шести команд, що посіли третє місце і мають серед них найкращі показники.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ