Спорт

Мессі встановив новий бомбардирський рекорд в Лізі чемпіонів

Аргентинський футболіст "Барселони" Ліонель Мессі забив м'яча в ворота "Славії" в матчі Ліги чемпіонів і допоміг команді здобути перемогу. Зустріч в Празі закінчилася з рахунком 2: 1.

15 - Barcelona forward Lionel Messi has become the first player in Champions League history to score at least once in 15 consecutive seasons in the competition. Longevity. pic.twitter.com/mWxv6tLnJZ

— OptaJose (@OptaJose) October 23, 2019

Гол в Чехії став для Мессі першим у нинішній Лізі. Таким чином, аргентинець забиває голи в 15 сезонах турніри поспіль, що вважається унікальним досягненням, зазначає статистичний портал Opta.

"Славія" стала вже 33-м суперником форварда в Лізі чемпіонів, у ворота якого він забивав. За цим показником Мессі зрівнявся з Раулем Гонсалесом, що завершив кар'єру, і Кріштіану Роналду. Всього в його активі поки 114 голів у Лізі чемпіонів.

Роналду, який вважається кращим бомбардиром в історії найпрестижнішого клубного турніру (127 голів), теж забивав в кожному розіграші, але його перший матч припав на сезон-2006/07. Таким чином, у португальського бомбардира на один результативний рік менше.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ