Спорт

"Манчестер Юнайтед" створив ще одну сенсацію в ЛЧ, вибивши ПСЖ після домашньої поразки 0: 2

Англійський "Манчестер Юнайтед" зумів зробити ще одну сенсацію в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, несподівано вибивши з турніру французький ПСЖ.

Після поразки в першому матчі на своєму полі з рахунком 0: 2 в середу "МЮ" зумів обіграти парижан на їхньому полі з рахунком 3: 1, що дозволило англійському клубу пройти далі.

Перший тайм завершився з рахунком 1: 2. У гостей дублем відзначився бельгійський форвард Ромелу Лукаку, а господарі відповіли голом іспанського захисника Хуана Берната.

Розв'язка наступила наприкінці зустрічі, на доданих до основного часу матчу хвилинах, коли після удару гравця "МЮ" м'яч потрапив до руки футболіста ПСЖ, і арбітр після перегляду відеоповтору призначив пенальті. 11-метровий чітко реалізував нападник гостей Маркус Рашфорд, перегравши досвідченого воротаря ПСЖ Джанлуїджі Буфона.

Як повідомлялося, у вівторок амстердамський "Аякс" сенсаційно вибив з турніру чинного переможця Ліги чемпіонів "Реал", обігравши іспанців в Мадриді з рахунком 4: 1 після домашньої поразки 1: 2.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ