Спорт

Німеччина вирвала вкрай важливу перемогу у Швеції на ЧС-2018

Збірна Німеччини здобула важливу вольову перемогу над командою Швеції у матчі другого туру групового етапу чемпіонату світу з футболу 2018 року.

Після поразки в першому турі від Мексики втрата очок у матчі зі шведами могла істотно ускладнити чинним чемпіонам світу шанси на вихід в плей-офф ЧС-2018 з групи F.

На 32-й хвилині Швеція в контратаці зусиллями Оли Тойвонена вийшла вперед. На початку другого тайму на 48-й хвилині нападник дортмундської "Боруссії" Марко Ройс після прострілу з лівого флангу переправив м'яч у ворота і зрівняв результат.

Футболісти збірної Німеччини атакували ворота суперника весь другий тайм, але не могли забити. На 82-й хвилині за другу жовту картку з поля був видалений захисник німецької команди Жером Боатенг.

І все ж на п'ятій доданій до основного часу хвилині півзахисник мадридського "Реала" Тоні Кроос розіграв штрафний з Марко Ройсом і красивим ударом з гострого кута у дальній верхній кут приніс Німеччині дуже важливу перемогу.

Після двох турів у групі лідирує Мексика з 6 набраними очками, Німеччина і Швеція набрали по 3 очки і у Кореї – 0 очок. В останньому турі Німеччина зіграє з Кореєю, а Мексика – зі Швецією.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ