Спорт

Київ чудово організував проведення фіналу Ліги чемпіонів президент УЄФА

Президент УЄФА Александер Чеферін подякував Києву за високий рівень організації проведення фіналів чоловічої і жіночої Ліги чемпіонів 2018 року, повідомляє прес-служба Київської міської адміністрації.

"Хотів би подякувати Києву і меру Віталію Кличку за відмінну організацію фінальних матчів Ліги чемпіонів. Не варто забувати, що це – найбільша спортивна подія світового рівня, яку нелегко організувати. І вчора, і в попередні дні не було жодної помилки. Дякуємо за все. Дякуємо за гостинність. Я переконаний, що, принаймні, половина вболівальників повернуться в Київ знову", - сказав він під час зустрічі з В.Кличком в неділю.

А.Чеферін зазначив, що після проведення фіналу ЛЧ Київ зможе організувати будь-який захід подібного масштабу.

В.Кличко у свою чергу зазначив, що все пройшло дуже добре. "Так, ми хвилювалися, адже подій подібного рівня в Києві, в Україні до цього не було. Але ми доклали всіх зусиль, ретельно готувалися, і ми впоралися", - зазначив мер Києва.

Він подякував правоохоронцям за злагоджену і професійну роботу. "Я дякую керівництву МВС, Національній поліції, СБУ за їхню роботу під час такої великої події. Спасибі кожному правоохоронцю, який забезпечував порядок у місті. Це було надзвичайно важливо", - наголосив В.Кличко.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ