Спорт

Гімн Ліги чемпіонів перед фіналом виконає дует віолончелістів 2Cellos

Дует віолончелістів 2Cellos (Лука Шуліч і Степан Хаусер) виконають гімн Ліги чемпіонів УЄФА перед початком фінального матчу 26 травня на НСК "Олімпійський" у Києві.

"Молоді віолончелісти Лука Шуліч і Степан Хаусер представлять свою версію легендарного гімну Ліги чемпіонів в момент, коли гравці "Реалу" та "Ліверпулю" вишикуються на полі перед початком зустрічі", - повідомляє прес-служба УЄФА.

Словенець Л.Шуліч і хорват С.Хаусер грають на віолончелях з дитинства. Шуліч - випускник лондонської Королівської академії музики, а Хаусер закінчив Королівський Північний музичний коледж у Манчестері.

Дует 2Cellos прославився у 2011 році після виконання пісні Майкла Джексона Smooth Criminal. Потім музиканти підкорили YouTube кавер-версією знаменитого хіта AC/DC - Thunderstruck. Відеоролик набрав понад 115 млн переглядів.

Л.Шуліч і С.Хаусер виступали як запрошені музиканти під час турне Елтона Джона та мають досвід виступів на таких відомих майданчиках, як лондонський "Альберт-хол" і "Радіо-сіті-мьюзік-хол" у Нью-Йорку.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ