Спорт

"Реал" забив сім голів у матчі чемпіонату Іспанії

Мадридський "Реал" в двадцятому турі Прімери розгромив на своєму полі "Депортіво" з рахунком 1: 7. Під час матчу мадридці програвали, але ще в першому таймі змогли вийти вперед

Дубль у матчі проти "Депортіво" зробили Начо, Гарет Бейл і Кріштіану Роналду. Ще один гол забив Лука Модріч.

Рахунок в матчі на "Сантьяго Бернабеу" відкрив Адріан Лопес, який відзначився на 23-й хвилині. "Депортіво" десять хвилин вів у рахунку, а потім Начо після передачі Марсело забив гол у відповідь.

Ще до перерви "Реал" зміг вийти вперед. На 42-й хвилині Гарет Бейл з гострого кута обвідним ударом відправив м'яч у сітку.

Валлієць забив і третій гол у ворота "Депортіво" у другому таймі, відзначившись ударом головою після подачі кутового. Після цього м'яча гості розсипалися і пропустили ще чотири м'ячі. До розгромного рахунок довів Модріч, а потім дубль зробив Кріштіану Роналду.

У моменті, коли португалець забивав другий гол, він отримав удар шипами по голові від захисника і змушений був залишити поле. Матч "Реал" догравав вдесятьох, проте зміг забити і сьомий гол у ворота Рубена. На останніх хвилинах дубль оформив Начо.

На рахунку Роналду після цього матчу стало шість м'ячів, при цьому один гол він забив з пенальті. У бомбардирських перегонах лідирує Ліонель Мессі, який забив 17 голів (два з пенальті).

У чемпіонаті "Реал" увійшов в зону Ліги чемпіонів - команда йде на четвертому місці. Від лідируючої "Барселони" мадридці відстають на 16 очок, при цьому обидва клуби провели по 19 матчів - "Барселона" свій матч поточного туру проведе пізніше, а "Реал" переніс один з попередніх матчів, оскільки брав участь в клубному чемпіонаті світу.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ