Спорт

Шарапова не зіграє на "Вімблдоні" -2017

Російська тенісистка Марія Шарапова не зможе в нинішньому році взяти участь на турнірі серії "Великого шолома" "Вімблдон".

На своїй сторінці в Фейсбуці спортсменка написала, що за станом здоров'я змушена в цьому році пропустити всі турніри, матчі яких проходять на трав'яних кортах. До таких турнірів, зокрема, відноситься "Вімблдон".

Шарапова заявила, що після травми, отриманої на турнірі в Римі в травні, вона провела додаткове обстеження, яке і показало: на трав'яних турнірах вона грати поки не зможе.

Турнір в Римі став для неї третім після повернення на корт. Раніше вона виступила після дискваліфікації через вживання забороненого мельдонія на турнірі в Штутгарті, де дісталася до півфіналу, і в Мадриді, де вона завершила виступ у другому колі.

У 2017 році Шарапова не зіграла ні на одному турнірі "Великого шолома". На Відкритому чемпіонаті Австралії виступити їй не судилося, оскільки вона ще відбувала дискваліфікацію. Для участі на "Ролан Гаррос" у Франції їй не вистачило позицій в рейтингу WTA, а wild card організатори турніру вирішили росіянці не видавати.

У Шарапової є шанс виступити на Відкритому чемпіонаті США-2017, який пройде з 28 серпня по 10 вересня. Матчі турніру проходять на жорсткому (хард) покритті.

Реклама
Реклама

ОСТАННЄ