Спорт

Українець Ломаченко достроково переміг ямайця Волтерса та захистив чемпіонський пояс WBO

Український боксер Василь Ломаченко у своєму восьмому бою на професійному рингу достроково завершив бій із непереможним (26 перемог і одна нічия) до сьогодні ямайцем Ніколасом Волтерсом.

Таким чином, українець захистив свій титул чемпіона світу за версією WBO у другій напівлегкій вазі (до 58,967 кг) у бою, що відбувся в Лас Вегасі (США).

У сьомому раунді В.Ломаченко накрутив темп, після чого ямаєць відмовився від продовження поєдинку.

В.Ломаченко – олімпійський чемпіон 2008 і 2012 років. У липні 2013 року він підписав контракт із американською промоутерською компанією Top Rank Promotions, який продовжив на початку травня 2015 року на п'ять років.

В.Ломаченко в червні 2014 року завоював титул чемпіона світу за версією WBO в напівлегкій вазі (до 57,153 кг) у своєму третьому бою на професійному ринзі, перемігши американця Гарі Рассела-молодшого. Тим самим він повторив рекорд таїландця Саенсака Муангсурина, який у 1975 році здобув титул чемпіона світу за версією WBC у своєму третьому бою.

Після цього українець провів три успішних захисти свого титулу в напівлегкій вазі і вирішив перейти в наступну вагову категорію. У червні 2015 року він ефектним нокаутом переміг пуерторіканця Романа Мартінеса, завоювавши титул WBO у вищій вазі.

Ломаченко захистив титул: Волтерс здався достроково https://t.co/hibNLkxnf5 pic.twitter.com/NjwCKq0nW6

— 24 канал (@24tvua) 27 ноября 2016 г.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ