Спорт

Матч Україна-Сербія відбудеться в Харкові

Товариський матч між футбольними збірними України та Сербії пройде в Харкові на стадіоні "Металіст", повідомив президент Польського футбольного союзу України Андрій Павелко.

"УЄФА сьогодні (у четвер - ІФ) дала відповідь, що 15 листопада в Харкові буде проведено матч Україна-Сербія. Ми зможемо відкрити міжнародні ворота для нашої збірної для міжнародних матчів в місті Харкові. Це прекрасна новина ... Прийшло підтвердження від збірної Сербії, що вона готова і хоче зіграти в Харкові 15 листопада ", - сказав А.Павелко на брифінгу в Харкові в четвер.

За його словами, збірна України приїде до Харкова одразу після гри зі збірною Фінляндії, яка відбудеться 12 листопада, і вже 13 листопада вболівальники зможуть бути присутніми на відкритому тренуванні збірної України.

В.о. голови Харківської обласної державної адміністрації Юлія Світлична висловила впевненість, що силовим структурам вдасться забезпечити безпеку під час проведення матчу.

"Я думаю, що злагоджена робота всіх силових структур плюс організаційна підготовка дасть нам можливість провести матч на вищому рівні, що дасть перспективу проведення наступних матчів в Харкові", - сказала Ю.Світлична.

Як повідомлялося, 6 жовтня в м.Київ Ю.Світлична і А.Павелко підписали меморандум про співпрацю між Харківською обласною державною адміністрацією та Федерацією футболу України. Документ передбачає співпрацю в сфері розвитку та популяризації футболу.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ