Спорт

Збірна України змінила історію - президент ФФУ

Президент Федерації футболу України Андрій Павелко зазначив, що збірна України змінила історію, зумівши з шостої спроби здолати плей-оф відбіркових етапів великих турнірів.

"Ми змінили історію - п'ять плей-оф, які були невдалими, і це перший плей-оф, який ми здолали. Це свято і подарунок для всієї країни. Гравцям у роздягальню передав вітання президент нашої країни. Сьогодні команда ще навіть не розуміє, що вони створили, яке свято для нашої країни вони принесли. Це те, чого бракує всій нашій країні, нам потрібні позитивні емоції", - сказав він в ефірі телеканалу "Футбол" після матчу зі Словенією.

А.Павелко наголосив, що тепер ФФУ і головна команда країни житимуть підготовкою до Євро-2016 у Франції, чекатимуть на жеребкування фінального турніру.

Коментуючи чутки про те, що на посту наставника збірної України можуть відбутися зміни і головним тренером може стати відомий у минулому футболіст Андрій Шевченко, президент ФФУ сказав: "Андрій хороший футболіст, він закінчив тренерські курси. Він дуже хоче проявити себе в Україні, і у нього є можливість займатися на будь-якому рівні. Але ми всі розуміємо, що рівень головного тренера країни - це має бути людина, яка поведе нашу збірну до перемог і яскравої гри на полях Франції. Тому я всіх хочу заспокоїти. Ми приймаємо всі рішення виважено, не на емоціях, і ми всі спокійно готуємося вже до наступного етапу".

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ