Спорт

Близько 1.2 тис. правоохоронців забезпечать порядок під час матчу за Суперкубок в Одесі

Забезпечувати порядок під час футбольного матчу за Суперкубок України між ФК "Динамо" та ФК "Шахтар", що відбудеться у вівторок в Одесі на стадіон "Чорноморець", будуть близько 1.2 тис. правоохоронців.

Як повідомляє прес-служба Головного управління МВС України в Одеській області, окрім співробітників міліції поруч зі стадіоном чергуватимуть 100 військовослужбовців Національної гвардії України та 80 працівників спецпідрозділу "Шторм". На дорогах будуть задіяні 16 екіпажів Державтоінспекції.

Крім того, міліція звернулася до вболівальників із проханням не порушувати громадський порядок і дотримуватися вимог чинного законодавства. "Усі порушення громадського порядку будуть виявлені, а порушники притягнуті до відповідальності згідно з чинним законодавством України", - пообіцяли в міліції.

У свою чергу, мерія Одеси забезпечила чергування на стадіоні пожежних, медиків "швидкої допомоги", а також продовжила роботу низки міських пасажирських маршрутів до першої години ночі.

За оцінками муніципалітету, матч відвідають до 35 тис. вболівальників.

Як повідомлялося, останні півроку міліція Одеси забороняла проводити в місті масштабні футбольні заходи з міркувань безпеки.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ