Спорт

Президент України разом з українськими воїнами відвідав переможний футбольний матч "Динамо"(Київ) -"Евертон"(Ліверпуль)

Президент Петро Порошенко разом із військовослужбовцями із зони АТО в четвер відвідав футбольний матч 1/8 фіналу Ліги Європи "Динамо" - "Евертон" на НСК "Олімпійський" у Києві, який завершився з переможним для динамівців рахунком 5:2.

"Глава держави запросив до ложі почесних гостей 20 військовослужбовців із зони проведення антитерористичної операції, які проходять лікування у Військово-клінічному госпіталі у Києві. Також на футбол завітали президенти України Леонід Кравчук (1991-1994 рр.) та Леонід Кучма (1994-2005 рр.)", - повідомляє прес-служба президента України.

Українські воїни, яких запросив на матч П.Порошенко, - це в основному рядовий склад Збройних сил України, які отримали кульові поранення у бойових зіткненнях із ворогом на Донбасі. Серед них "кіборги" - військові легендарних 95-ї і 79-ї аеромобільних бригад, які утримували донецький аеропорт.

У перерві матчу президент вручив пам'ятний іменний годинник бійцю 95-ї бригади Денису Голоднюку, який сьогодні святкує свій день народження. Динамівці зробили свій подарунок - пам'ятний м'яч.

Після закінчення гри глава держави подякував команді за перемогу, а уболівальникам - за підтримку.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ