Спорт

Спортивний арбітраж залишив у силі рішення про виключення "Дніпра" з Кубка України

Міжнародний спортивний арбітражний суд (CAS) у Лозанні 24 березня відхилив апеляцію футбольного клубу "Дніпро" (Дніпропетровськ) на рішення апеляційного комітету Федерації футболу України від 19 грудня 2013 року, згідно з яким клуб було виключено з розіграшу Кубка України сезону 2013-2014 рр. за неприбуття на матч проти одеського "Чорноморця".

"Отже, рішення контрольно-дисциплінарного комітету ФФУ від 21 листопада 2013 року й апеляційного комітету ФФУ від 19 грудня 2013 року про виключення ФК "Дніпро" (Дніпропетровськ) із розіграшу Кубка України сезону 2013/2014 залишено без змін", - повідомляє у вівторок прес-служба ФФУ.

Як повідомлялося, КДК ФФУ виключив "Дніпро" з Кубка України за неприбуття без поважних причин на матч 1/8 фіналу турніру з "Чорноморцем", який мав відбутися 30 жовтня 2013 року.

"Дніпро" аргументував своє неприбуття на матч поганими метеорологічними умовами й відмовою аеропорту Одеси приймати літак із командою на борту. В "Чорноморці" заявили, що "Дніпро" не мав поважних причин, і йому має бути зарахована поразка.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ