Спорт

Ігор Суркіс вважає, що рік для "Динамо" був провальним, але бачить перспективу

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс вважає, що минулий рік був украй невдалим для команди, але при цьому бачить перспективу поліпшення ситуації в майбутньому.

"Сподіваюся, що зимова пауза піде нам на користь, зробимо відповідні висновки. Ми пройшли далі в Лізі Європи, в чемпіонаті України ділимо 2-3 місця в таблиці, вважаю, що у нас є шанси поборотися за чемпіонське", - сказав він в ефірі телеканалу "2+2" після матчу Ліги Європи проти віденського "Рапіда".

"Рік однозначно був провальним. Київське "Динамо" не може посідати такі місця", - наголосив І.Суркіс.

При цьому, на його думку, на кінець осінньої частини сезону 2013-2014 років вдалося добитися адаптації в команді придбаних сильних гравців. "Але я хочу бачити інший футбол, не "валідольний", більш якісний і цілісний, від першої до останньої хвилини", - зазначив президент "Динамо".

І.Суркіс повідомив, що має намір у понеділок зустрітися з головним тренером команди Олегом Блохіним, щоб обговорити перспективи подальшої співпраці.

У 2013 році київське "Динамо" під керівництвом О.Блохіна вилетіло з Ліги Європи на стадії 1/16 фіналу й уперше у своїй історії посіло лише третє місце в чемпіонаті України, не потрапивши до Ліги чемпіонів.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ