Спорт

Франція - найгірший варіант для збірної України, і треба докласти максимум зусиль для перемоги над нею, вважає Маркевич

Головний тренер харківського "Металіста", колишній наставник збірної України Мирон Маркевич вважає, що для перемоги над Францією збірній України доведеться докласти максимум зусиль і майстерності.

"Це найгірший варіант з усіх можливих. У футболі буває всяке, але збірна Франції, звісно, найсерйозніша команда з тих восьми, які потрапили в матчі плей-оф. Треба буде застосувати все своє старання і майстерність, щоб обійти цього суперника", - сказав він у понеділок агентству "Інтерфакс-Україна", коментуючи результати жеребкування плей-оф відбору ЧС-2014 у Цюриху.

М.Маркевич вважає, що українській команді слід грати проти Франції від оборони й на контратаках. "У відкритий футбол із цією командою не пограєш. Треба будувати гру приблизно так само, як ми грали проти Англії, шукати свій шанс на контратаках. Це я так вважаю, а тренерський штаб збірної вже має вирішувати, як їм вчинити", - сказав він.

Як повідомлялося, національна збірна України з футболу зіграє в плей-оф відбірного турніру чемпіонату світу 2014 року з командою Франції. 15 листопада Україна прийматиме Францію на своєму полі, а 19 листопада зіграє на виїзді.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ