Спорт

Серед кандидатів на посаду головного тренера збірної немає італійця Ліппі, але є швед Ерікссон - ФФУ

У Федерації футболу України є список із 30 кандидатів на посаду головного тренера збірної, серед яких немає італійця Марчелло Ліппі (Marcello Lippi), але є швед Свен-Йоран Ерікссон (Sven-Göran Eriksson).

"Є близько 30 кандидатур, розширений список, який є в комітету Національних збірних команд", - сказав перший віце-президент федерації Анатолій Попов на брифінгу в середу в Києві після засідання виконкому ФФУ.

За його словами, в цьому списку є і українські, і зарубіжні фахівці. У списку немає відомого італійського тренера М.Ліппі, але є відомий шведський тренер С.-Й.Ерікссон. А.Попов зазначив, що обговорення питання про тренера національної збірної на виконкомі ФФУ було досить активним у зв'язку з виниклою обстановкою навколо цього питання в суспільстві та засобах масової інформації.

Виконком доручив президенту ФФУ Анатолію Конькову та голові тренерської ради Михайлу Фоменку опрацювати наявні матеріали про кандидатів і запропонувати найближчим часом кілька кандидатур, щоб із цими фахівцями проводити переговори. За словами президента ФФУ, це потребуватиме п’яти-семи днів, зазначив А.Попов.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ