Пресрелізи

Інвестиції в відпочинок: новий прибутковий проєкт в Буковелі SPA-готель VERTEXVILLE

Реклама

Інвестиційна нерухомість в Україні вже кілька років поспіль переживає справжній бум. Особливо – в одному з найбезпечніших та найпопулярніших регіонах країни Буковелі.

Не дивно, що саме тут, посеред величних та чарівних Карпат, зовсім скоро з'явиться новий SPA-готель VERTEXVILLE. Якісний відпочинок та вигідна інвестиція, вже на старті проєкт заявляє про себе як про один з найцікавіших нових готелів регіону.

Все – завдяки ідеальному розташуванню, мультифункціональності та найвищій якості у кожній деталі, від дизайну номерів до сервісу. Додайте сюди професійну управляючу компанію з 17-річним досвідом управління кращим заміським готелем у Дніпрі GOODZONE Hotel, надшвидкі темпи будівництва та привабливу цінову пропозицію на старті. Ось і секрет майбутньої високої заповнюваності та дохідності!

Але про все по черзі.

SPA-готель VERTEXVILLE: поруч гори та розваги Буковелю

Все поруч, від спорту до відпочинку та розваг 

Ідеальне розташування – це коли з готелю однаково близько як покататися на лижах, так і погуляти серед неймовірної краси гір. Апарт-готель розмістився буквально на відстані витягнутої руки від усіх розваг та безлічі можливостей, що пропонує курорт Буковель.

Готель для всіх: від активних любителів спорту та пригод до бізнесменів

А точніше – не просто апарт-готель, а справжній мультифункціональний простір! Багата інфраструктура готелю дозволить почуватися комфортно всім: від любителів активного відпочинку та пригод до родини з дітьми чи бізнесменів у відрядженні.

У VERTEXVILLE заплановані:

Готель стане ідеальним місцем, де можна перевести подих, відпочити після справ, спорту чи прогулянок по горах.

Вишукана та багата інфраструктура готелю дозволить почуватися комфортно кожному

Вишукані номери та різноманітність планувань

У стильних номерах апарт-готелю буде все, що потрібно для якісного релаксу. Й самі номери будуть на будь-який смак та на будь-яку компанію: від комфортабельної студії до просторих та затишних ексклюзивних апартаментів з кількома спальнями.

Всі вони будуть збудовані з високоякісних матеріалів та оснащені всіма зручностями. Кожен – з вишуканим автентичним дизайном інтер'єру та функціональним плануванням. Одним словом, широкий вибір і для відпочиваючих, і для інвесторів. 

Автентичний дизайн номерів закохує з першого погляду

В чому інвестиційні переваги: дохідність у цифрах

І, нарешті, цифри! 12% річних пасивного доходу та до 16% зростання капіталізації в доларовому розрахунку, саме такий пасивний дохід гарантує забудовник.

17 років управління преміальним готельним комплексом і 13 років – досвід у девелопменті. За цей час було реалізовано багато успішних проєктів: ЖК Avenue25, Салют і Palermo, заміський житловий комплекс Goodwill Residence та сучасні офісні та бізнес-центри The Corner, Pixel Plaza, 118 Tower, Madison та інші.

Група компаній Vertex поєднує в проєкті забудовника, готельного оператора та управляючу компанію. А отже інвестору можна забути про всі турботи, залишиться лише отримувати свої кошти.

Другий квартал 2025 – запланована дата введення SPA-готелю VERTEXVILLE в експлуатацію. Будівництво вже йде повним ходом, наразі роботи ведуться на рівні 6-го поверху. Тож, за планами, вже з зимового сезону 2025 року готель почне приносити дохід.

Отже, завдяки своєму мультифункціональному дизайну, якісному будівництву та широким можливостям для відпочинку і бізнесу, VERTEXVILLE обіцяє стати одним з інвестиційно привабливим готелів в регіоні вже з наступного року.

Приєднатися вигідніше на старті продажів: лише на перші 10 апартаментів діють спеціальні ціни.

Телефонуйте першим та дізнавайтесь деталі:

📞 📲 063 105 5430

Соцмережі: 

Instagram Facebook

 

Реклама
Реклама

ОСТАННЄ