Пресрелізи

Як творчо проявити себе в IT через UX/UI дизайн

Реклама

IT - це далеко не завжди написання кодів, робота з програмним забезпеченням або тестування готового продукту на наявність багів. У цій сфері є місце творчості і, більше того, саме від креативного підходу залежить, наскільки зручним, цікавим, популярним буде продукт. Якщо ви завжди були небайдужі до привабливих інтерфейсів, радимо звернути увагу на дизайн UX/UI.

Хто такий UX/UI дизайнер і чим він займається

Фахівець цього напряму відповідальний за створення інтерфейсів користувача. Він дбає про те, щоб вони були одночасно привабливими, зручними та зрозумілими для цільової аудиторії продукту. Професія включає дві складові:

Існує думка, що головна навичка дизайнера – це вміння малювати. Це не зовсім так. А у випадку з UX/UI дизайном це зовсім не так, оскільки багато гуру цієї сфери не мають жодних художніх навичок. Що потрібно від фахівця цього напряму:

UX/UI дизайнер поєднує в собі технічні навички та креативність, тому, щоб стати професіоналом у цій галузі, слід розвивати наочність, цікавитися трендами та добре знати свого користувача.

Переваги професії UX/UI дизайнер

Цей напрямок можна назвати одним з найбільш творчих та динамічних в IT-сфері. Воно приваблює фахівців із багатьох причин:

Де можна навчитися UX/UI дизайну

У школі PASV ви можете пройти ui ux дизайн курсы та з нуля освоїти нову спеціальність. Навчання відбувається онлайн із акцентом на практику. Студенти навчаються у міні-групах з наставниками та викладачами-практиками з корпорацій Кремнієвої долини. Фахівці ретельно перевіряють домашні завдання учнів та дають зворотний зв'язок.

У процесі навчання ви пройдете стажування на реальних американських комерційних проектах та зможете додати роботу до свого резюме. Детальніше дізнатися про курс можна на сайті компанії та у менеджера.

Реклама
Реклама

ОСТАННЄ