Пресрелізи

Переваги радіочастотних процедур для обличчя та тіла

Реклама

Радіочастотний або RF-ліфтинг – малоінвазивна апаратна методика для догляду за шкірою обличчя та тіла, що забезпечує ефект омолодження та усунення різних косметичних недоліків. За результативністю її можна порівняти з пластичною хірургією, але виграє RF-ліфтинг за рахунок відсутності оперативного втручання, швидкості виконання та реабілітації. Для радіочастотних процедур не потрібна госпіталізація: для їх проведення використовується сучасний мультифункціональний косметологічний апарат налаштування якого можна регулювати в залежності від індивідуальних особливостей клієнтів. У статті розглянемо, у чому полягає суть процедури, для чого вона використовується і в чому її переваги.

Особливості та технології радіочастотного впливу

Суть процедури полягає у дії на глибокі шари шкіри високочастотним електричним струмом. Під його впливом тканини прогріваються, за рахунок чого фібробласти працюють активніше. Фібробласти — це клітини, які відповідають за вироблення гіалуронової кислоти, колагену та еластину, тобто за підтримку молодості шкіри. За рахунок активізації їх виробництва шкіра підтягується, розгладжуються зморшки, покращується колір та гідратація, усуваються різні косметичні дефекти. Крім того, процедура стимулює кровотік, лімфострум, нормалізує місцевий метаболізм, руйнує жирові клітини — тому технологія широко використовується в косметологічних кабінетах.

Як усе відбувається: спеціаліст водить по оброблюваній зоні маніпулою з мікроголками, через які передається струм високої частоти. Глибину прогріву та інтенсивність дії можна регулювати в залежності від початкового стану шкіри клієнта. Процедура займає не більше, ніж пів години, після чого можна продовжувати вести звичайний спосіб життя.

Існує дві основні технології радіочастотної дії:

Сучасні апарати, наприклад, https://alfaspa.ua/obladnanya/ilooda/ilooda-secret-rf.html, об'єднують обидві технології, що робить їх багатофункціональними. Таке обладнання дозволяє помітно розширити спектр косметологічних послуг і базу клієнтів та збільшити прибуток.

Переваги та використання RF-ліфтингу

Серед основних переваг процедури:

Радіочастотна дія застосовується для обробки різних зон тіла:

Незалежно від зони впливу RF-ліфтинг позитивно діє на шкіру, роблячи її пружною, гладкою та еластичною. Для повноцінного ефекту необхідний курс із 4-12 процедур, точну кількість сеансів визначає лікар-косметолог.

Реклама
Реклама

ОСТАННЄ